| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Kafama takılan bir soru Arkadaşlar merhaba. Bu forumda ki ilk mesajım ![]() Kuzenim bir kaç arkadaşıyla bir reseller host kiralamış. Kuzenimin benden ricası panele girip bakmamdı. whm'ye yabancı olduğumdan herhangi birşey bilmiyorum. http://img357.imageshack.us/img357/1986/adszge6.jpg Ana sayfası böyle. Bu resimde ki görüntü whm'mi onuda bilmiyorum ![]() Siteyi gezdim, dolaştım biraz. Anlatılan (apache,ssh falan filan) bunları nerden nasıl yapıcam bilmiyorum. Bir hesap oluşturdum . Kendi kodladığım siteyi attım hosta. php.ini ayarlarına baktım. Bakmaz olaydım. Ne gd kütüphanesi var ne de upload_tmp_dir değeri tanımlanmış. Resim v.s. yükleyemiyorum yani. ![]() Bunları nerden ve nasıl yapabilrm ? Yoksa buna yetkim yok mu ? Eğer bu whm değilse, nedir peki ? Şimdiden teşekkür ederim hepinize. |
| |||
| Resimdeki panel WHM. Ama kimse reseller için apache derleme izni vermez Bu nedenle GD yükleyemezsin. Ama host sağlayıcınıza söyleyin apacheyi sizin istediğiniz modüller ile derlesin... |
| |||
| İlginiz için teşekkürler. Peki php.ini ayarlarını değiştiremezmiyim whm'den? upload_tmp_dir değeri varsayılan olarak değersiz geliyor. Yoksa bunuda mı host sağlayıcıma söylemem gerekecek ? |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |