| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| reverse dns kaydınız var mı ? yoksa verimerkezinize ekletin. spam listlerde kaydınız var mı ? varsa sildirin spf kaydınız var mı ? yoksa ekleyin. >>Google reverse dns i dc ekler . spf kaydını google.com da spf record yada spf kayıt/kaydı diye aratıp bulabilirsiniz. spam listlerde var olup olmadığınızı ise dnsstuff.com dan spam database e ip nizi girip bulabilirsiniz
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| ||||
| hocam reverse dns olup olmadığına nasıl bakabiliriz. DNS Stuff: DNS tools, DNS hosting tests, WHOIS, traceroute, ping, and other network and domain name tools. diye bakabiliyoruz.Fakat birşey anlamadım.Bu konuda örnek verebilir misin acaba ? Konu CaLViN tarafından (30.04.08 Saat 07:43 AM ) değiştirilmiştir.. |
| ||||
| mesela reverse dns kaydı olan bir ip örneği Alıntı:
Alıntı:
![]()
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. Konu CaLViN tarafından (30.04.08 Saat 07:44 AM ) değiştirilmiştir.. |
| ||||
| Benimki ikinci çıktı.Söyleyelim dcye halletsin ![]() Sağolasın |
| ||||
| reverse dns ekli dediler ama ben bişi anlamadım ekli değil gibi görünüyor ? 74.222.2.30 |
| ||||
| ekledik diyorlarsa tamamdır.normalde de görünecektir zaten.şimdi diğer aşamaları uygulamaya geçin.mail sorununuz kalksın ortadan ![]()
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |