Site, Server Genel » Soru ve Cevaplar

ioncube sorunu

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Site, Sunucu Sorunlarınız ve Çözümleri » Site, Server Genel » Soru ve Cevaplar
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 11.04.08, 09:02 AM
Sempron

Tecrübe Puanı: 0
volera is on a distinguished road
Exclamation ioncube sorunu

merhaba arkadaşlar ioncube olayında bir sorum olacak çözemedik almayadan bir müşterim var ordaki bir hosting şirketi ile çalışıyor hosting şirketi herşeyi kendiniz yapabilirsiniz diye sölemiş ve yardımcı olmuyor. sorunumuz şudur ioncube ben scriptin ioncube diye bir klasörüne koydum hosting firması php.ini dosyası oluşturun dedi bizde oluşturduk php.ini içinde

zend_extension=/homepages/9/d152811250/htdocs/v2/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so
zend_extension_ts=/homepages/9/d152811250/htdocs/v2/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2_ts.so

bu şekilde ioncube yolunu belirttim fakat ana sayfada çalışıyor problem yok admin paneline girmek istedigim zaman sitenin gene hata veriyor scriptenmi diye sorduk yapan firmaya hostingcinizle görüşün ioncube özelligini bütün klasörlere yetkilendirsin dedi biz bunu nasıl çözebiliriz yada ne yapmayalıyız yardımcı olurmusunuz lütfen.. hosting firması kendimizin yapabilecegini sölüyor yardımcı olmuyor nasıl bir hosting firmasıdır bende anlamadım
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #2 (permalink)  
Alt 11.04.08, 09:47 AM
RAMBilisim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
www.rambilisim.com

Tecrübe Puanı: 43
RAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond repute
RAMBilisim - MSN üzeri Mesaj gönder
İSS'nize,

Osman MAKAL Blog Archive IonCube ve Zend Cpanel için Pratik Kurulum

bu linki verin zend ve ioncube'yi kursun server'a
  #3 (permalink)  
Alt 11.04.08, 09:52 AM
Sempron

Dostum problemde burda saten adamlar kurmuyor zend kurulu saten ioncube rootdan kurmuyorlar servera kendiniz yapabilirsiniz diyorlarmış kapatıyorlarmış telefonu kavur milleti adamlar laftan anlamıyorlar dünden belli kaç kere aramış elaman diyorlarmışki sunucu almanız gerekiyor bunun için ne alakaysa
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #4 (permalink)  
Alt 11.04.08, 09:53 AM
Sempron

bunu biz manuel olarak bu şekilde gösterdik çalışıyor fakat alt klasörlerde hata veriyor bunu bütün klasörlere nasıl uygulatacagız?
  #5 (permalink)  
Alt 11.04.08, 10:43 AM
RAMBilisim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
www.rambilisim.com

Tecrübe Puanı: 43
RAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond repute
RAMBilisim - MSN üzeri Mesaj gönder
Arkadaşım ioncube'yi manuel olarak kolay yoldan gösteremezsin, tüm alt dizinlere o dosyayı atıcaksın o zaman, ioncube'yi neden kurmazlar burasıda muamma :S
  #6 (permalink)  
Alt 11.04.08, 10:54 AM
Sempron

Bilmiyorum bi anlasam sadece adamların dedikleri şey kendiniz yapabilirsiniz başkada bişe söylemiyorlar
  #7 (permalink)  
Alt 11.04.08, 03:51 PM
HoST13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Athlon Dual Core

Tecrübe Puanı: 1
HoST13 will become famous soon enough
HoST13 - MSN üzeri Mesaj gönder
ee sizde sorsanıza nasıl yapacağız diye
  #8 (permalink)  
Alt 11.04.08, 04:23 PM
Sempron

Kendileri biliyormuki acaba forumlara bakın araştırın diyorlarmış salak herifler
Alıntı:
HoST13´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ee sizde sorsanıza nasıl yapacağız diye

Seçenekler
Stil