| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| merhaba arkadaşlar ioncube olayında bir sorum olacak çözemedik almayadan bir müşterim var ordaki bir hosting şirketi ile çalışıyor hosting şirketi herşeyi kendiniz yapabilirsiniz diye sölemiş ve yardımcı olmuyor. sorunumuz şudur ioncube ben scriptin ioncube diye bir klasörüne koydum hosting firması php.ini dosyası oluşturun dedi bizde oluşturduk php.ini içinde zend_extension=/homepages/9/d152811250/htdocs/v2/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so zend_extension_ts=/homepages/9/d152811250/htdocs/v2/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2_ts.so bu şekilde ioncube yolunu belirttim fakat ana sayfada çalışıyor problem yok admin paneline girmek istedigim zaman sitenin gene hata veriyor scriptenmi diye sorduk yapan firmaya hostingcinizle görüşün ioncube özelligini bütün klasörlere yetkilendirsin dedi biz bunu nasıl çözebiliriz yada ne yapmayalıyız yardımcı olurmusunuz lütfen.. hosting firması kendimizin yapabilecegini sölüyor yardımcı olmuyor nasıl bir hosting firmasıdır bende anlamadım ![]() |
| ||||
| İSS'nize, Osman MAKAL Blog Archive IonCube ve Zend Cpanel için Pratik Kurulum bu linki verin zend ve ioncube'yi kursun server'a ![]()
__________________ İmkansız Sadece Zamandır ! |
| |||
| Dostum problemde burda saten adamlar kurmuyor zend kurulu saten ioncube rootdan kurmuyorlar servera kendiniz yapabilirsiniz diyorlarmış kapatıyorlarmış telefonu kavur milleti adamlar laftan anlamıyorlar dünden belli kaç kere aramış elaman diyorlarmışki sunucu almanız gerekiyor bunun için ne alakaysa |
| |||
| bunu biz manuel olarak bu şekilde gösterdik çalışıyor fakat alt klasörlerde hata veriyor bunu bütün klasörlere nasıl uygulatacagız? |
| |||
| Bilmiyorum bi anlasam sadece adamların dedikleri şey kendiniz yapabilirsiniz başkada bişe söylemiyorlar ![]() |
| ||||
| ee sizde sorsanıza nasıl yapacağız diye ![]()
__________________ WHMCS Destek |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |