| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Yardım Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 2 hafta önce bi video scripti kurdum, scriptin herşeyi tamamdır modüller falan Yalnız video, resim, mp3 yüklenmiyor ve internal server 500 hatası veriyor. sorunun kaynağını anlamadım yardımcı olabilirmisiniz, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler .. |
| |||
| Scriptin adını, işletim sistemini ve kontrol panelini de belirtirsen arkadaşlar daha kolay yardımcı olabilir.
__________________ From hell 2 heaven.. |
| |||
| Scriptin adı medishare, sunucu linux ve cpanel video ya da baska bişey yuklemeye çalışınca "Error: returned status code 500 Internal Server Error" böyle bi hata veriyor error_log dosyasına da baktım aşağıdaki hata yazılmış [27-Feb-2008 15:40:08] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20060613/ffmpeg.so' - libvorbisenc.so.2: cannot open shared object file: No such file or directory in Unknown on line 0 sadece bu hata var baska hata yok sorun sunucu da mı yoksa scriptte mi anlayamadım, yardımlarınız için teşekkürler |
| |||
| ffmpeg yüklü değil diyor |
| |||
| Arkadaşlar sorun hala devam ediyor. Bu ve buna benzer konularda bize destek olacak arkadaş varsa lütfen pm ile irtibata geçelim. Yoğun iş temposunun yanında bi de bu tarz sorunlar çıkınca ister istemez geriliyorum. Not: destek ücret karşılığında olacaktır. |
| |||
| evet kurulu sunucumuzda |
| |||
| kurulu değil. Yanlış kurulmuş.
__________________ halid-can! |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |