Site, Server Genel » Soru ve Cevaplar

sunucu kendi kendine mi kapanmış ?

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Site, Sunucu Sorunlarınız ve Çözümleri » Site, Server Genel » Soru ve Cevaplar
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
  #11 (permalink)  
Alt 07.05.08, 11:56 PM
wdp wdp isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Sempron

Tecrübe Puanı: 0
wdp is on a distinguished road
bir yıldır sunucularım nixcon da hiçde dediğiniz gibi şeyler olmuyor...
abartıyorsunuz.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #12 (permalink)  
Alt 08.05.08, 12:14 AM
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 1001
darkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond repute
Kesinlikle katılmıyorum. Yazmış olduklarım yalnızca hayalimde canlandırdığım Nixcon, bana yaşattıklarının yanında keşke onları yaşamış olsaydım dedirtecek kadar zor zamanlar geçirdim. İşlerim onların yüzünden battı, kesinlikle bana güven vermiyorlar ve yalnızca ben değil birçok kişi şikayetçi, Google Amcamıza sormanız yeterli. İnşallah kendilerine çeki düzen vermişlerdir de sorun yaşamazsınız..
  #13 (permalink)  
Alt 08.05.08, 02:55 AM
Ni-Osman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Linux HelpDesk

Tecrübe Puanı: 4012
Ni-Osman has a reputation beyond reputeNi-Osman has a reputation beyond reputeNi-Osman has a reputation beyond reputeNi-Osman has a reputation beyond reputeNi-Osman has a reputation beyond reputeNi-Osman has a reputation beyond reputeNi-Osman has a reputation beyond reputeNi-Osman has a reputation beyond reputeNi-Osman has a reputation beyond reputeNi-Osman has a reputation beyond reputeNi-Osman has a reputation beyond repute
Ni-Osman - MSN üzeri Mesaj gönder Ni-Osman - YAHOO üzeri Mesaj gönder Ni-Osman isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
ALEXIS Nixcon'nun değil bizim müşterimiz.. Sunucu kapandıgında reboot attık sadece co-location makina böyle garip kitlenmeler olabilir sunucu anakartı yok üzerinde.
  #14 (permalink)  
Alt 08.05.08, 09:28 AM
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 1001
darkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond repute
Alıntı:
Ni-Osman´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ALEXIS Nixcon'nun değil bizim müşterimiz.. Sunucu kapandıgında reboot attık sadece co-location makina böyle garip kitlenmeler olabilir sunucu anakartı yok üzerinde.
Nalet olsun içimdeki bu Nixcon nefretine Osman Bey sizin müşteriniz ise problem yok. Ben Nixcon çalışanlarından bahsediyorum. Neyse daha fazla karalamayayım

Seçenekler
Stil