Site, Server Genel » Soru ve Cevaplar

VPS ve Kaldırabileceği Ziyaretçi Sayısı Hakkında?

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Site, Sunucu Sorunlarınız ve Çözümleri » Site, Server Genel » Soru ve Cevaplar
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 12.05.08, 03:09 AM
Media Servers Projector

Tecrübe Puanı: 1011
haritSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond repute
haritSu - MSN üzeri Mesaj gönder haritSu - YAHOO üzeri Mesaj gönder
VPS ve Kaldırabileceği Ziyaretçi Sayısı Hakkında?

Merhaba Arkadaşlar,

Bir arkadaşım için Core2Quad 6600 + 512Mb DD2 + 40 Gb HDD + 100 Gb Aylık trafik özelliklerinde bir VPS aldık.

Video sitesi kurduk. Şu ostube denen scriptin yeni versiyonunu. 10'ar dakikalık videolar olacak sanırım. Şimdi sorum şu ;

Kaba taslak sizce bu sunucu bu trafikle aylık en fazla ne kadar ziyaretçi alabilir?

teşekkürler,
  #2 (permalink)  
Alt 12.05.08, 11:51 AM
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 2
WoLeRiNe is on a distinguished road
WoLeRiNe - MSN üzeri Mesaj gönder WoLeRiNe - YAHOO üzeri Mesaj gönder WoLeRiNe isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Böyle bir VPS yerine Netdirekt de bulunun P3 1Ghz 512 MB ramli sunucudan alırsanız sanıyorum daha iyi performans alırsınız.
Sonuçta birisi VPS diğeri Dedicated olacaktır.
Şuanda dediğim sunucu üzerinde biz de bir tane ostube sitesi çalıştırıyoruz.
Alıntı:
12:46:40 up 5 days, 16 min, 1 user, load average: 0.19, 0.12, 0.04
Sunucu durumu bu şekilde.

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #3 (permalink)  
Alt 12.05.08, 12:03 PM
Onur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 1013
Onur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond repute
Onur - MSN üzeri Mesaj gönder
Video sitesi için trafik az değilmi biraz ?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #4 (permalink)  
Alt 12.05.08, 12:25 PM
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 2
WoLeRiNe is on a distinguished road
WoLeRiNe - MSN üzeri Mesaj gönder WoLeRiNe - YAHOO üzeri Mesaj gönder WoLeRiNe isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Sanıyorum Türkiye lokasyon VPS olduğu için bu şekilde.
VPS açıkcası önermiyorum. Sözlük sitem için VPS kullanıyordum çok sorun yaşıyordum. Shared hostta bile daha iyi çalışıyordu site düşünün artık
Benim arkadaşa tavsiyem Avrupa lokasyonlu ufak bir sunucu ile işe başlamasıdır. Hem band hem para bakımından.

#5 (permalink)  
Alt 12.05.08, 04:25 PM
Media Servers Projector

Tecrübe Puanı: 1011
haritSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond repute
haritSu - MSN üzeri Mesaj gönder haritSu - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Sunucu benim değil. VPS'e ancak para yetiştirebilecek bir arkadaş. Bu nedenle VPS ile başlamak istiyor. Eğer site trafiği vs. iyi giderse Dedicated'a hemen geçer. Orası problem değil.

Seçenekler
Stil