| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Bazı siteler çalışıyor bazıları çalışmıyor???? Sunucuda herşey normal gözüküyor. Fakat bazı siteler çalışmıyor. proxy ile denediğimde o sitelere giriliyor. bir cok kisiden sikayet var sitelere giremiyoruz diye. ama bazıları da onların giremediği sitelelere sorunsuz girebiliyorlar. sorun nedir? ne yapabilirim? tesekkurler simdiden. |
| |||
| Büyük ihtimal DNS problemi var, benim de başıma gelmişti. Alan adı sağlayıcısından ya da Oger Telekom' dan kaynaklanıyor yanılmıyorsam. Bir süre sonra düzeliyor.
__________________ From hell 2 heaven.. |
| |||
| arkadaslar sabahtan beri sunucu ile ugrasiyorum. 4.2.2.1 dns leri ile sitelerin tamamının calıstıgını gordum. bu yuzden telekomu aradım. 4 hatunla taştıştım(cunku problemi anlayamıyorlardı bir türlü). ama duzelttiler. yanıt yazan herkese teşekkür ederim. |
| |||
| tam olarak bu işlemi düzelttirmek için aradığın yerin telefon numarasını verebilirimisin NTT Americanın elinde sürünüyorum, ttnete derdimi anlatamadım rota değiştirmeleri için. |
| |||
| merhaba 444 0375 i aradim. telefonda ilk cikan kisi kesinlikle derdinizi anlamiyor. bu esnada sizden ısrarla adsl numaranızı telefonunuzu isterlerse vermeyin. bağlantı problemi için aradığınıza o kadar eminler ki durun yapmayın diyene kadar modeminizi vs resetleyebiliyorlar, bağlantınızı kesebiliyorlar ))) Sonra daha üstünüzde bir teknik yetkili ile görüşebilirmiyim diyerek ve her çıkana tek tek ayrıntılarıyla (tekrar internetten düşmemek için) derdini anlatıyorsun. takriben 4. kişi gayet üst düzey bilgili birisi oluyor ![]() |
| ||||
| Alıntı:
Recep Tayyip bile bu kadar telefon kontrolünden geçmiyordur heralde ![]()
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri +90 252 613 28 24 - satis@jettasarim.com.tr |
| |||
| bende aramıştım ama salak salak cevaplar aldığımda sinirlendim. tekrar arayayım tracert ile baktığımda loss var 1 adreste datacenter ISP ile görüş rotayı değiştirsinler diyor kafayı yemek üzereyim |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |