| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| halen kuramadınız mı ?
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| ||||
| Hayır kuramadım. Her yerde aynı şey "yum install subversion", ama bir de çalışsa. |
| |||
| Uzun bir zaman olmuş ama henüz yeni gördüm; Çözümü; wget http://mirror.centos.org/centos/4/os...0-4.noarch.rpm # rpm -ivh perl-URI-1.30-4.noarch.rpm # yum install subversion
__________________ halid-can! |
| ||||
[root@angelside download]# yum install mod_dav_svnÇok uğraştım, cpanel forumları, wikileri, pek çok yazı ve yöntem denedimk, hepsinde çakıldım. Ancak işin garip tarafı, wmvare ile kurduğum centos ta 3 komut ile kurmuştum ve çalıştırmıştım svn deposunu, ancak o makine de cpanel yok, apache+php+mysql i de manuel kurmuştum. Başka bir forumda cpanel den kaynaklandığını söylemişlerdir, dinlemedim yine uğraştım, olmadı. Şu an dreamhostumdaki hesabımda SVN kullanıyorum, böyle kolaylık görmedim. Keşke cpanelde de SVN yönetimi gibi bir modül olsa. |
| ||||
| Kod: perl(:MODULE_COMPAT_5.8.8) is needed by perl-URI-1.35-3.1.noarch Derki, noarch modülü için Module_compat_5.8.8 versiyonunun bulunması gerekli sunucunuzda. Saygılar.
__________________ Bir kişinin ki yardımcısı Allah ola, Var kıyas eyle ol ne şah ola!. |
| |||
| Debian kullanırsan böyle sorunlar yaşamazsın Debian üzerindeki "aptitude", Centos üzerindeki "yum"a bin basar ![]() Ne kadar bağımlılık varsa hepsini çeker ![]() -- Alexis en son yazdığımı gördün mü? Onu bir dene istersen. Senin aldığın aynı hatayı alıyordum. Kurdum oldu ![]()
| ||||
| haritSu tüm yazılarını gördüm, iş "yum install subversion" ile bitmiyor, apache modülü olan mod_dav_svn de gerekli, ve o da yum ile kurulabiliyor normalde, ancak centos+cpanel olan sunucuda mod_dav_svn yum ile kurulamıyor, apache ile ilgili tuhaf hatalar veriyor. Alıntı:
svn kuracak olan yardımsever veya ücretli ? SVN deposu kurulumu Bıraktım bu işin peşini, DreamHost kullanıyorum, 2 tık SVN açıyorum ![]() Ancak önemle hatırlatırım, wmvare ye sıfırdan kurduğum centos ta çok kolayca çalıştırdım, apacheyi kendim derlemiştim. 2 yum komutu oldu bitti. |
| |||
| Alıntı:
SVN Repository oluşturma kısmına gelince; orada ancak cPanel içerisindeki Apache üzerinde değişiklik yaparsan kurabilirsin. a2enmod adlı yazılım ile mod_dav'ı öncelikle enable duruma getirmen gerekiyor. Ancak öncesinde Apache2'ye uyumlu mod_dav paketini kurman gerekiyor. Eğer mod_dav'ı sorunsuz kurmak istiyorsan cPanel kullanma. Debian yada Ubuntu kullanırsan sorunsuz bir şekilde sadece 2 dakikada Svn + Websvn + Trac kuracağını söyleyebilirim sana ![]() Eğer cPanel kullanılan bir sunucun varsa; onun içerisinde sadece ubuntuyu çalıştıran VirtualBox yazılımıyla bir işletim sistemi kur. Alt alan adlarından birini o virtualbox'a verdiğin IP adresine yönlendir. Böylelikle cPanel kurulu sunucu içerisinde Ubuntu server yada Debian ile kendi Svn sunucunu sorunsuz kullanabilirsin. Saygılar.
| |||
| centos 5.2 dede aynı sıkıntı yaşıyorum ![]()
__________________ |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |