Site, Server Genel » Soru ve Cevaplar

Server Degişikligi Yardım

http://forum.whmdestek.com/

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Site, Sunucu Sorunlarınız ve Çözümleri » Site, Server Genel » Soru ve Cevaplar

Reklam Alın!
Günlük 5k tekil ve üzeri sitelerinize reklam!
Fixreklam
Türkiye' nin Webmaster Sitesi
Webmaster Araçları, Bilgi ve hizmet alışverişi
Webmaster.com.TR
Firma tanıtımı!
Firmanızın reklamını hemen yapın!
Reklamlar
Extreme yoksa Sayyac var!
Ücretsiz İstatistik Servisi
Sayyac.com

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03.06.08, 09:57
Atari

Tecrübe Puanı: 0
Eros is on a distinguished road
Server Degişikligi Yardım

Arkadaşlar meraba benim forum sitem var yedegimde baya büyük kullandıgım sunucu windows pleskten yedek alamıyorum kilitleniyor makina her neyse bunu bi şekilde taşımayı düşünüyorum tabi yardım ederseniz Linux sunucuya taşımak istiyorum yedek olayını şöyle düşündüm sunucuya uzak masaüstünden baglandım data base adını arattım uzak masaüstünden databaseyi şu dizinde buldu C:\ProgramFiles\SWsoft\Plesk\Databases\MySQL\Data\ dbadı

klasör halinde klasörün içerisinde smf ile ilgili database bilgileri mevcut

Bu klasörün içindekileri zipleyerek bu yedegi ssh ile linux makinaya yüklememiz mümkünmü
SSH'den veri tabanı yüklemek ve indirmek linkteki örnekte oldugu gibi görüşlerinizi sunarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 03.06.08, 14:12
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 1001
darkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond repute
Merhaba,

Ben olsam; Plesk sunucumdaki Phpmyadmin' den database yediğimi alır, yeni sunucumda sıfırdan SMF yükler, Big Dump ile veritabanı yedeğimi restore eder; eğer forum üzerinde kurulu tema varsa (Windowstan linux e geçmiş olduğunuz için dosya yolları değişecektir.) temamı taşır, admin panelimden ayarlamaları yapar idim.. (Dosya yolları, mail ayarlamaları)
Alt 03.06.08, 14:25
Atari

Arkadaslar yedegi bir şekilde sunucuma attım putty ile yedek yukleme komututu verdim benden şifre istedi şifreye database şifresini yazdım su sekilde bir hata aldım
ERROR 1045 (28000): Access denied for user 'dbadı'@'localhost' (using password: YES)
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 03.06.08, 15:50
Onur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SysAdmin

Tecrübe Puanı: 1013
Onur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond repute
Onur - MSN üzeri Mesaj gönder
Database şifresini kabul etmemiş.Tekrar kontrol edin.
Alt 03.06.08, 17:33
sinangunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
FULL DESTEK SUNUCULAR

Tecrübe Puanı: 1073
sinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond repute
Klasördeki tüm dosyaları zipleyip taşımak istediğiniz sunucuya gönderdikten sonra mysql sunucusunu resetlerseniz problem düzelecektir.

Öncelikle yeni sunucuda bu bilgilere uygun veritabanı açın, içerisindekileri silin ve bu sunucudaki tüm dosyaları oraya kopyalayın, olay bu kadar
Alt 05.06.08, 08:36
Atari

Arkadaşlar yaptım en sonunda kısaca anlatayım smf forumu sil baştan kurdum yani eski ftp deki dosyaları kopyalamadım sonra plesk panelden yedek aldım yedegim 200 mb SSH'den veri tabanı yüklemek ve indirmek bu konudaki yedek yükleme işlemini harfiyen yaptım sorunsuz tertemiz bir yedek yükledim hepinize teşekkürler başka sitelerde konu açtım windows tan linuxa taşıyamassın gibi cevap lar aldım ama taşınıyormuş hepinize teşekkürler

Son Düzenleme: Eros; Tarih / Saat: 07.06.08 06:47.

Seçenekler
Stil