| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| mysql kullanımını ögrenmek istiyorum Selam arkadaşlarım ben sunucumda hangi hesabın mysql i çok kullandıgını görmek istiyorum plesk panelim mevcut root erişimim var karışık bir şeyler yapmadan nasıl ögrenebilirim? |
| |||
| merhaba ; sunucunuz linux ise ssh ile mysql -u root -pşifresi (mysql root şifresi ) > enter SHOW PROCESSLIST; > enter bu şekilde mysql'ın anlık işlemlerini listeleyebilirsiniz . amacınız sunucunun bütün değerlerini izlemek ise cpu , mysql sorgusu , ping döngüsü vs ... gibi bir yığın ayrıntıyı izlemek ise Statistics - Summary bu listedeki gibi Serverstats - rrdtool harvester buradan programı download edebilir ve sunucunuza kurabilirsiniz .php5 ve mysql , snmp kullanarak bu değerleri topluyor kurulumunda snmp kuralları ile bütün verileri topladığı için cok dikkatli olunmalı açık bırakılan bir snmp root şifresi olmayan bir sunucu kadar tehlikelidir kurulumu , kullanımı ile ilgili bilgiyi sitesinde bulabilirsiniz . iyi çalışmalar |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |