| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| Wordpress Neden Yavaş Açılır ?
Arkadaşlar sunucumda bulunan wordpress siteler aşırı şekilde yavaş açılıyor. Sorun kendiliğinden düzeliyor fakat post eklenince yine aynı sorun..Loadlar 1,5 civarında oluyor genelde. Çözüm için hesabı silip tekrar oluşturdum,php.ini de tanımladıgım yasaklı fonksiyonları vs. sildim ama değişen birşey olmadı. Daha önce bu durumla karşılaşan veya önerisi olan varmı ? |
|
| ||||
| ||||
|
error_log ? tutmuyormu ftp |
|
| ||||
| ||||
| FTP'de error log yok. cPanel'den baktıgımdada aşagıdakiler var.Ama wp ile alakası yok ![]() Code: [Thu Jun 12 00:16:07 2008] [error] [client 85.99.46.157] File does not exist: /home/film/public_html/404.shtml [Thu Jun 12 00:16:07 2008] [error] [client 85.99.46.157] File does not exist: /home/film/public_html/favicon.ico [Thu Jun 12 00:15:42 2008] [error] [client 85.99.46.157] File does not exist: /home/film/public_html/404.shtml [Thu Jun 12 00:15:42 2008] [error] [client 85.99.46.157] File does not exist: /home/film/public_html/favicon.ico |
|
| ||||
| ||||
|
Evet onur, yaşa onur, süpersin onur, bravo onur! Aynı sorun bendede var. magic_quotes_runtime değerini "on" olarak yaptığın zaman WP siteler hiç açılmıyor artı loadlar fırlıyor ![]() Cache yazılımı kullandım yine yavaş yahuuuuu!
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| ||||
| ||||
|
Aynen.. eAccelerator + Zend yüklü diğer siteler uçacak ama wordpresslerde tık yok 5-6 yere aynı konuyu açtım ama henüz bir çözüme ulaşamadım |
|
| ||||
| ||||
|
Bu wordpress in db sinde aşırı veri olduğu zaman oldukça yavaşlama oluyor. Pek optimize edilebilen bir script değil bu yüzden zaten sadece blog için kullanılması uygun. Başka amaçlar için değil.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Wordpress sitenizdeki eklentiler nedir birde tema nedir ? Hitiniz nedir ? Ben kendi sunucumda böyle birşeyi test ederim belkide sorunu bulabiliriz. |
|
| ||||
| ||||
|
Sorun orada zaten.Sıfırdan kurdugum eklentisiz,temasız bir wordpress bile bir post attıgımda kasmaya başlıyor.Hiç birşey yok yani içerisinde |
|
| ||||
| ||||
|
Bende 1-2 eklenti var ama onların yapabileceğini zannetmiyorum. Bence sunucu ile alakalı konfigrasyonlardan dolayı.
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| ||||
| ||||
|
Dene bakalım Halid, sendede bir çözüm olacakmı ![]() Öncelikle aşağıdaki dosyaların yedeklerini alalım her ihtimale karşı ; cp /etc/my.cnf /etc/my.cnf.yedek cp /usr/local/apache/conf/httpd.conf /usr/local/apache/conf/httpd.conf.yedek cp /usr/local/lib/php.ini /usr/local/lib/php.ini.yedek Sonra /etc/my.cnf içerisine aşağıdakileri ekleyip service mysql restart komutunu uygulayın ; Code: query_cache_type = 1 query_cache_size = 26214400 Code: Timeout 30 KeepAlive On MaxKeepAliveRequests 100 KeepAliveTimeout 6 <IfModule prefork.c> StartServers 8 MinSpareServers 5 MaxSpareServers 20 ServerLimit 512 MaxClients 512 MaxRequestsPerChild 4000 </IfModule> service httpd restart ;komutunu uygulayın Code: expose_php = Off register_globals = Off register_long_arrays = Off register_argc_argv = Off magic_quotes_gpc = Off magic_quotes_runtime = Off magic_quotes_sybase = Off |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |