| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| linux-centos sunucu flash media server 2
mrb arkadaşlar, sunucumda centos 5.0 ve plesk panel yüklü, linkteki konuda kurulumu açıklandığı şekilde fms2yi sunucuya kurdum, ancak en sonki fms serverı başlatma komutu çalışmıyor, fmsmgr server start bu komutu girdiğimde, -bash: fmsmgr: command not found hatası alıyorum. ve acaba çalışıyormu diye applications dizinine bir klasör açıp, flash ile dışarıdan bağlanmayı denedim, bağlantı sağlanamıyor, sorun nedir, nasıl çözebilirim? |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba sanırım mail atan sizdiniz. e-Postalarımı Gmail APP üzerinden kullandığım için MX DNS problemi yaşıyorum bu yüzden cevap veremedim. Kusura bakmayın. -- Sorununuza gelince; Flash Media Server'ı kuramamışsınız Mutlaka bir noktada kalmıştır. Kontrol edin.
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| |||
| |||
|
evet, maili ben attım, 3 kez en baştan kurdum, ancak o serverı start etme komutu hep aynı hatayı veriyor, sıralamadaki komutları tek tek çalıştırıyorum , hata vermiyor, sorun yok, peki o zaman nerdedir hata sizce? nasıl anlayabilirim ? |
|
| ||||
| ||||
|
En başından beri SSH üzerinde yaptığınız işlemler sonrasında ekrana yazdırılan çıktıları buraya kopyalar mısınız? Mutlaka bir yanlışlık olmalı.
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| |||
| |||
|
çözdüm hocam çok sağolun.. dediğiniz gibi birkaç yerde hata varmış, etc/macromedia/fms dizinine girip tekrar fmsmgr server start komutunu çalıştırdım, sonra birde restart edince, tamam bağlantı. ilginiz için çok sağolun. |
|
| ||||
| ||||
|
Rica ederim. Ancak bildiğiniz gibi FMS Lisanslı yazılım olduğu için kısa zaman sonra bağlantıları kısıtlayabilir ![]() İyi çalışmalar,
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |