| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Sitelerin log fileslarını nasıl silebiliriz? Merhaba Vps mde bulunan sitelerin 1 tanesinde anlayamadığım bir sorun var.Sitenin bi kaç gün önceki kapladığı alan 60 mb dı dün baktığımda 503 mb olmuştu sonra 299 mb oldu.Site saldırı alıyor ufakta olsa ip leri banlayınca saldırı anında kesiliyor.Sitede shoutbox kurulu ve sitenin normalde %4 5 lerde cpu oranı var yanlız şu bir kaç günde yine 45 lere kadar çıktığını gördüm.shoutbox ı siteden kaldırınca cpu düşmeye başlıyor ve normal değerlerine dönüyor.Anlayamadığımnokta her sitede shoutbox kurulu ama cpu ya bu kadar etki etmiyordur herhalde.Alanın böyle bi anda yükselmesininde cpu ya etki etki ettiğini düşünüyorum.Bu log files lardan olabileceği söylendi sizinde fikrinizi almak istedim.bu sorunu nasıl çözebilirim ve bu mysql değerlerini etkilemiş durumda %15 cpuyu şuanda geçmiş durumda![]() Konu Mahlas tarafından (18.07.08 Saat 01:03 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |||
| merhaba buyuk ihtiballe shoutbox sorun var ve bu sorunu log lara bakarak görebilirsin eger bilmiyorsan log en son tarihini burara yapıştır bakalım neler yapabiliriz |
| |||
| peki logları nasıl alabiliriz anlatabilirmisniz bilmiyorumda ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |