| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Arkadaşlar sunucu degışıklıgı yuzunden sitemı mysql yedek alıp tekrar kurdum ama şuan 13-14mb bır verı tabanı dosyasını neyaptıysam yukleyemıyorum suan sıtem bomboş ıkı gundur buna ugrasıyorum delı olcam phpadmınde yuklemeye çalısıyorum olmuyo hata verıyo bıgdumpla yuklemeye calıştım yıne aynı hata sonunda çıldırcam yardımlarınızı beklıyorum şimdiden bu mübarrek gecede allah razı olsun.. Bigdumla aldıgım hata şu. Warning: Unexpected character in input: '\' (ASCII=92) state=1 in /home/siteadı/public_html/bigdump.php on line 2 Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/siteadı(sitemın adı ayazıyo reklam olmasın dıye yazmadım)/public_html/bigdump.php on line 2 |
| ||||
| root iznin varsa aşağıda verdiğim linkteki veritabanı yükleme komutuyla ssh'dan rahatlıkla yedeğini yüklersin; SSH'den veri tabanı yüklemek ve indirmek İncele derim...
__________________ İmkansız Sadece Zamandır ! |
| ||||
| syntax hatası veriyorsa ssh den yükleyemez. çünkü veri tabanını yalnış yedeklemiş. yalnış yedeklenmiş bir db'nin ancak tamir edilmesi lazım. Eğer mümkünse eski veri tabanın hala sunucuda yüklüyse rambilişim'in dediği konuda en sağlıklı şekilde db nasıl yedeklenir ve yüklenir anlatılıyor. |
| ||||
| bigdump.php on line 2 Ama bigdump'ın 2. satırında hata veriyor. Bana kalırsa kullandığı yazılım hatalı ve ssh ile sorunsuz import edebilir gibi geliyor. Hatalıysam, 0900 9101991 :p Alıntı:
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |