| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| ReseLLer Açma Öncelikle S.a Arkadaslar Bnm Bi Sorunum Var. Bi Vps Aldım Reseller Paketini Bir Türlü Açamadım. Kafayı Yemek Üzereyim Nerdeyse. Bi Yardım Edicek Varmı. |
|
| |||
| |||
| Whm de Packages >> Add Packages bölümden paket oluştur. Sonra Account Functions >> Create a New Account oluştur. Account açarken reseller setings var oradan Select Options >> Make the account a Reseller işaretle. İşaretlemesende Resellers >> Reseller Center dan ekleyebilirsin. yine o bölümde Edit Privileges/Nameservers ayarından izinleri verebilirsin. forumda daha önce verilmişti. Arama yparak ulaşabilirsin. Kolay gelsin. |
|
| ||||
| ||||
| Kardeşim Çok Teşekkür Ederimde Bi Türlü Yapamadım Özel MesajLa bi Mail Versende Msnden Yardım Edebilirmisin.Karsılığı Neyse Veririm Ne İstiyorsan Yaparım Yoksa Bakırköye YatırıcakLar Beni.Yada VideoLu bi anLatım yaParsan çok sevinirim. |
|
| ||||
| ||||
|
Tam olarak nerede takıldığınız ?
|
|
| |||
| |||
| Quote:
takıldığın yeri buradan da yazarsan diğer arkadaşlarda yardımcı olur. |
|
| ||||
| ||||
| ya bi paketacıyorum 5gb alan 10gb bw mesela tamam smdi hesap acıyorum reseLLer seceneği var altta aktifediyorum CREATE diyorum acmıyor create databese ..... diyor kalıyor. bi yardım edin pls
|
|
| ||||
| ||||
|
Bak ilk önce 1)-add packages den bir apket oluştur. 2)-Create New Accont dan hesap oluştur ve paketide yeni oluşturduğun paketi seç.. 3)-Reseller Center a gir 4)-Make the new reseller own their own account. orda yeni açtığın hesabı seç ve OK 5)Select a Reseller: yeni hesabı seç ve ve edit name serversdan yetkilerini ver Kolay Gelsin
__________________ Ben Hep Seni Beklemiştim.. |
|
| ||||
| ||||
| He Ohhbeee Cok Saol EgeBilisim tşk ederim. |
|
| ||||
| ||||
|
Rica ederim Rep Rep ehu
__________________ Ben Hep Seni Beklemiştim.. |
![]() |