Site, Server Genel » Genel Soru ve Cevaplar

Adam Gibi Bir Host Firması Yok mudur?

http://forum.whmdestek.com/

Go Back   WHM/cPanel Support Platform » Türkçe » Site, Sunucu Sorunlarınız ve Çözümleri » Site, Server Genel » Genel Soru ve Cevaplar

Reklam Alın!
Günlük 5k tekil ve üzeri sitelerinize reklam!
Fixreklam
Firma tanıtımı!
Firmanızın reklamını hemen yapın!
Reklamlar
Extreme yoksa Sayyac var!
Ücretsiz İstatistik Servisi
Sayyac.com

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 18.09.08, 12:03
Atari

metas is on a distinguished road
Adam Gibi Bir Host Firması Yok mudur?

çok host değiştim tr den 3 yer aldım üçüde hacklendim bu rfi den ...
yabancılardan aldım resellerspanel ve resellerzoom dandik çıktılar en ufak ddos da kapattılar
şimdi burdan aldım
ubiquityhosting.com
ancak tam eminde dilim pişman oldum gibi adamlar online dil hiç bilmem burasını bilen varmı ?
satın alırken birde static ip aldım ne işe yarıyorsa valla bilmiyorum açklayan olursa sevinirim ping attıgımda 166 ms bu iyimidir ayrıca burası whm cpanel kullanmıyır
nodeworx adında bir panelleri var güvenlimidir

bugun buldum bir yer
Site5 Reseller Hosting - Reseller Plan Comparison burası iyimidir ?

4 domain adresim var bunlar için bir reseller arıyorum ama kesinlik le bu çoluk çocuğun buldukları shell ler hacklenmiycek sağlam bir yer tavsiye edeceğiniz varmı yabancı olsun lütfen

ayrıca vps alsam dahamı iyidir ? ancak vps kurulum vs bilmiyorum anahtar teslim veren yer varmı ve bu safe mod olayı nedir kuzum off mu on mu olması güvenlidir ben linux host kullanıyorum yani bunu hostcularda hep duyuyorum

teşekkürler

Last edited by metas; 18.09.08 at 12:09.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Reply With Quote
Old 18.09.08, 21:39
P4

inspration is on a distinguished road
Öneri istiyorsan eğer

benim önerim www.marmaradizayn.net olur.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Reply With Quote
Old 19.09.08, 00:00
WoLeRiNe's Avatar
SDÜ Bilg. Programcılığı

WoLeRiNe is on a distinguished road
Send a message via MSN to WoLeRiNe Send a message via Yahoo to WoLeRiNe Send a message via Skype™ to WoLeRiNe
Yaklaşık 1 yıl kadar www.gazzin.com 'u kullandım. Herhangi bir sorun yaşamadım. Ticketlara 15 20 dakika içinde cevap alabildim. Burayı önermekteyim.
Reply With Quote
Old 19.09.08, 01:17
skystar's Avatar
Sempron

skystar is on a distinguished road
Send a message via ICQ to skystar
rfi hosting şirketinden önce senin sorunun sen kodlarındaki açıgı kapatırsan sorun yaşamazsın. Benim kodladıgım siteler linux serverde hacklenemiyor windowsta ise hackleniyordu serverin ayarlarından tabi ama ben kodlardaki açıgı bulup kapatınca ikisindede hacklenemedi.
Reply With Quote
Old 25.10.08, 17:49
Atari

mertkan2005 is on a distinguished road
walla bende sana e-kolayhost.com'u öneririm.. Ben burdan resel aldım.. memnunum bi sıkıntım yok.. Daha önce indirimlihost ve detayshell le çalışmıştım berbattılar..
Reply With Quote
Old 25.10.08, 18:04
Athlon

Crime is on a distinguished road
simdi DDOS saldırıları onlemek malesef imkanı yok ( tek onlemenin yolu aylık 13.000 dolarlık google vb kullandıgı sistem ) .Bu tip durumlarda hostlar saldırı alan sitenin ns lerini çeviriyorlar. Ayrıcana sizin hacklenmeniz hangi çeşit yolla oldu bununda bilinmesi olmaz. Simdi en basit bir smf hack'in veya vbullettin hack'in hostla bir alakası olmaz. Bu sizden kaynaklı bir açık.

Vps ler tüm firmalar istediğiniz sistemleri kurar ( cpanel , plesk , directadmin vb ) size hazır verir. Ancak kullanımda acemiyseniz reseller kullanmanızı zamanla vps ye geçmenizi tavsiye ederim. Bilgi açığını webmaster forunlarında giderebilirsiniz. Saygılarla..
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules