| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Adam Gibi Bir Host Firması Yok mudur?
çok host değiştim tr den 3 yer aldım üçüde hacklendim bu rfi den ... yabancılardan aldım resellerspanel ve resellerzoom dandik çıktılar en ufak ddos da kapattılar şimdi burdan aldım ubiquityhosting.com ancak tam eminde dilim pişman oldum gibi adamlar online dil hiç bilmem burasını bilen varmı ? satın alırken birde static ip aldım ne işe yarıyorsa valla bilmiyorum açklayan olursa sevinirim ping attıgımda 166 ms bu iyimidir ayrıca burası whm cpanel kullanmıyırnodeworx adında bir panelleri var güvenlimidir bugun buldum bir yer Site5 Reseller Hosting - Reseller Plan Comparison burası iyimidir ? 4 domain adresim var bunlar için bir reseller arıyorum ama kesinlik le bu çoluk çocuğun buldukları shell ler hacklenmiycek sağlam bir yer tavsiye edeceğiniz varmı yabancı olsun lütfen ayrıca vps alsam dahamı iyidir ? ancak vps kurulum vs bilmiyorum anahtar teslim veren yer varmı ve bu safe mod olayı nedir kuzum off mu on mu olması güvenlidir ben linux host kullanıyorum yani bunu hostcularda hep duyuyorum teşekkürler Last edited by metas; 18.09.08 at 12:09. |
|
| |||
| |||
|
| ||||
| ||||
|
Yaklaşık 1 yıl kadar www.gazzin.com 'u kullandım. Herhangi bir sorun yaşamadım. Ticketlara 15 20 dakika içinde cevap alabildim. Burayı önermekteyim.
|
|
| ||||
| ||||
|
rfi hosting şirketinden önce senin sorunun sen kodlarındaki açıgı kapatırsan sorun yaşamazsın. Benim kodladıgım siteler linux serverde hacklenemiyor windowsta ise hackleniyordu serverin ayarlarından tabi ama ben kodlardaki açıgı bulup kapatınca ikisindede hacklenemedi.
|
|
| |||
| |||
|
walla bende sana e-kolayhost.com'u öneririm.. Ben burdan resel aldım.. memnunum bi sıkıntım yok.. Daha önce indirimlihost ve detayshell le çalışmıştım berbattılar..
|
|
| |||
| |||
|
simdi DDOS saldırıları onlemek malesef imkanı yok ( tek onlemenin yolu aylık 13.000 dolarlık google vb kullandıgı sistem ) .Bu tip durumlarda hostlar saldırı alan sitenin ns lerini çeviriyorlar. Ayrıcana sizin hacklenmeniz hangi çeşit yolla oldu bununda bilinmesi olmaz. Simdi en basit bir smf hack'in veya vbullettin hack'in hostla bir alakası olmaz. Bu sizden kaynaklı bir açık. Vps ler tüm firmalar istediğiniz sistemleri kurar ( cpanel , plesk , directadmin vb ) size hazır verir. Ancak kullanımda acemiyseniz reseller kullanmanızı zamanla vps ye geçmenizi tavsiye ederim. Bilgi açığını webmaster forunlarında giderebilirsiniz. Saygılarla.. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |