| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
|
<br /><b>Warning</b>: readfile() has been disabled for security reasons in <b>/home/xxx/public_html/antirobot_pic.php</b> on line <b>110</b><br /> Sayfada böyle bir hata geliyor grafikler açılmıyo Server ile ilgili bişey ama ne? |
|
| ||||
| ||||
|
Sunucu ayarlarında php readfile() fonksiyonu php.ini dosyasında disabled_functions kısmında yasaklanmış. Bayii veya WebHosting kullanıcısıysanız serviz sağlacıyıcınıza başvurun. Root iseniz şunları yapınız. php -i | grep php.ini nano -w /usr/local/Zend/etc/php.ini (üstteki komutu yazınca çıkan varsayılan dosya yolu sizinki değişik olabilir..) CTRL + W disabled_functions yazın enterlayın o satıra karşılık gelen yazıların olduğu kısımdan readfile sözcüğünü silin ama dikkat edin orayı editlerseniz alt satıra kayarsa düzeltin. CTRL + X Y enter service httpd restart Bu kadar
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
Çok teşekkür ederim 2 saattir uğrasıyodum safe moddan şüpelendim ama değilmiş dediklerinizi uyguladığımda oldu. |
|
| |||
| |||
|
Merhaba; Bendede bir çok functionda aynı hatayı veriyor benim php.ini dosyasında disabled_functions bölümü malesef bulunmamakta. Bunu başka nasıl çözebiliriz? |
|
| |||
| |||
|
Sorunu çözdüm ama php -i | grep php.ini yazınca cıkan php.ini olmadı /usr/lib/php.ini dosyasından değiştirdim |
|
| |||
| |||
|
Sanırım sizin makinanızda zend kurulu değil o nedenle sinan isimli arkadaşımızın verdiği yolda çıkmadı, fakat sonuç olarak aynı dosyada değişiklik yapmışsınız. iyi günler, iyi çalışmalar dilerim.
|
|
| ||||
| ||||
|
puddra; Dosya yolları sunucudan sunucuya değişebilmektedir. Bu yüzden o kısıma sabit bir yol yazmaktansa komutla dosyanın yolunu bulmamızı sağlamaya çalışmıştım. source arkadaşımızın dediği gibi sizde Zend kurulu değil veya yeni sürüm cPanel kullanıyorsunuz bu yüzden php.ini dosyasının yolunda hata var, büyük bir sıkıntı değil komutu uygulayınca çıkan satırdaki dosyayı editleyin yeter. İyi çalışmalar.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |