| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| "register_globals" Sorunu
Merhaba arkadaşlar. PHPNuke olan sitelerimi aldığım bir resellere taşıdım fakat register_globals off durumunda. Bu durumda Nukec30 ve classifields modülleri ile ilan eklenmiyor. on yapması için hosting firması için görüştüm önce on yaptı her şey düzeldi fakat sonra tekrar off yaptı. sorduğumda sistemde açık oluştuğunu söyledi. şimdi local php.ini dosyasınıda çalıştıramıyorum, .htacces içinde on yapmak için kod eklediğimde sistem error 500 vererek çalışmıyor.Bu modülleri register_globals off durumunda nasıl çalıştırabilirim ? Veya hosting firması açık olmadan bana ayarları düzenlemem için nasıl bir imkan verebilir ? Lütfen bu konuda yardımcı olur musunuz ? Teşekkür ederim. |
|
| ||||
| ||||
|
register globali kodlardan on yapabilirsiniz, ancak bunu zaten yaptığınızı söylüyorsunuz, internal server error a düşmesinin sebebi .htaccess dosyanızdaki php_flag olarak eklenen kodunuzun, sunucunuzda bulunan muhtemelen (%99) phpsuexec tarafından engellenmesi durumu söz konusu olduğu içindir. register globalsi açtıktan sonra muhtemelen hosting firmanız yeniden kapatmıştır, bir php.ini atıp kontrol edin. Saygılar.
__________________ Bir kişinin ki yardımcısı Allah ola, Var kıyas eyle ol ne şah ola!. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
php_value register_globals on iş görmezse böyle dene php_admin_value register_globals on halada olmazsa. sunucu sahibi açacak httpd.conf dosyasını site ismini aratacak bytes_log satırının hemen üstüne php_flag register_globals on ekleyip, kaydetip çıksın. servisi yeniden başlatsın böylece sadece senin site için açılmış olacak aynı işlemi safe mod içinde yapabilir. |
|
| |||
| |||
|
teşekkürler hocam
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |