| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack (3) | Seçenekler | Stil |
| |||
| Hdd Error Merhabalar ; Birkaç gündür serverdan hard diske ait hata maile gelmekte. Daha önce bu tip sorunlu karşılaşmadığım için anlam veremedim. Bilgisi Olan varsa yazabilirse sevinirim. Gelen Mail : S.M.A.R.T Errors on /dev/hda From Command: /usr/sbin/smartctl -q errorsonly -H -l selftest -l error /dev/hda SMART overall-health self-assessment test result: FAILED! Drive failure expected in less than 24 hours. SAVE ALL DATA. Failed Attributes: ID# ATTRIBUTE_NAME FLAG VALUE WORST THRESH TYPE UPDATED WHEN_FAILED RAW_VALUE 5 Reallocated_Sector_Ct 0x0033 134 134 140 Pre-fail Always FAILING_NOW 528 ----END /dev/hda-- |
| |||
| Çok Teşekkürler Hostbank ; Mail Geleli Sanırım 3-4 gün oldu herhangi bir sorun yok %100 uptime var. Biz kendimizi saglama alıp hdd degiştirme talep edelim en iyisi |
| ||||
| hdd niz ancak şöyle değişir. sunucuya yeni bir hdd takılır.ona aynı işletim sistemi ve panel kurulur.mevcut hdd niz slave olarak sunucunuza takılır.ve siz o hdd den yedeklerinizi alırsınız.daha sonra o hdd sökülür. yani hdd değiştirme işlemi işletim sisteminin baştan kurulmasını gerektirir.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| |||
| Çift Disk Mevcut, arka planda diger disk yedekleri çekmekte. Yeni Disk Takılıp , İşletim sistemi kurulduktan sonra yedeklerin pek sorun olucagını sanmıyorum. Bakalım neler olucak Aksi bir gelişme olur ise yazarim inşallah buraya |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/site-server-genel-sorular-cevaplar/349-hdd-error.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| [cPanel smartcheck] Possible Hard Drive Failure Soon - Webmaster Forumu | This thread | Refback | 23.12.07 05:23 PM | |
| [cPanel smartcheck] Possible Hard Drive Failure Soon - Webmaster Forum & Webmaster Okulu | This thread | Refback | 10.12.07 09:22 PM | |
| [cPanel smartcheck] Possible Hard Drive Failure Soon - Webmaster Forum | This thread | Pingback | 05.09.07 11:58 PM | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |