| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| 500bin mail ![]() mailler gidiyor mu geliyor mu ? gidiyorsa eğer sunucunuzda birisi spam yapıyor.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| ||||
| valla öle 500 den fazla küsüratıda vardı hatırlamıyorum Exim i stopladım mail kuyrugunu sildim bakalım simdi lik sorun yok Birde siler ken kimisine Message 1IM0Q9-00062h-4H is locked Diyordu ve silemiyordu neden acep |
| ||||
| exim'i stoplamadan öncemi diyordu bu hatayı?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| Yok Startladım 1 tane mail vardı ölesine delete ye tıkladım kilitdi dedi silmedi 3 4 tane olun ca mailler sildi |
| ||||
| suan sorunum yok sitelerden birinde acık varmıs buldum acıgı sitedi supsend ettim mail kuyrugunu temizledim suan sorunum yok |
| |||
| Bunun otomatik ayarı yok mu acaba? Şu kadar mail gonderiliyorsa hesabı suspend yap gibisinden. |
| |||
| Alıntı:
suspend olarak degil ama su ayar var whm tweak settings icinde: The maximum each domain can send out per hour (0 is unlimited) |
| |||
| Her domaine saatlik 100 mail hakkı tanıyorum ben de ![]() Geçen delinin biri gece gece 46.000 mail yollamaya kalkmış, black listlerde top 10 girecektik ![]()
__________________ From hell 2 heaven.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |