| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
Merhaba Aşağıdaki maili çok sıklıkla almaya başladım ve sık sık kesintiler olmaya devam ediyor. Tecrübeli kişilerin yardımına ihtiyacım var. Quote:
Lütfen yardımcı olunuz |
|
| |||
| |||
|
1) WHM root panelde "Change Hostname" kısmına girip oradaki hostname nedir öğrenin (örneğin orada sunucuadi.domainadi.com yaziyor olsun.) 2) WHM root paneldeki "Edit DNS Zone" seçeneğine tıklayıp açılan listede domainadi.com'u buluyor ve seçip aşağıdaki "Edit" butonuna basıyoruz 3) Açılan kısımda alt tarafta "Add New Entries Below this Line" kısmının altındaki ilk boş kutucuğa sunucuadi yazıyoruz. Yanındaki kutu aynen 14400 kalıyor. Select yazan seçim kutusundan ise "A" harfini seçiyoruz. Yan tarafa bir kutu daha gelince o kutuya sunucumuzun ana ip adresini giriyoruz. Sonra aşağıdan Save butonuna basıyoruz. Bu işlemlerden sonra dns sunucuyu restart yapmak gerekiyor mu bilmiyorum ama eğer yanlış anlamadıysam sanırım sorununuz bu. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |