Site, Server Genel » Soru ve Cevaplar

Domain hakkında

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Site, Sunucu Sorunlarınız ve Çözümleri » Site, Server Genel » Soru ve Cevaplar
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 17.10.07, 12:28 PM
Atari

Tecrübe Puanı: 0
erkahn is on a distinguished road
Domain hakkında

Merhabalar,
Arkadaşlar domain hakkında merak ettiğim birkaç şey var yardımcı olursanız sevinirim.
Bir firmadan 1 yıl 10 gunce once kadar bir domain aldım, kaydedilen domaine whois çekince o firmanın bilgileri çıkıyor.
o bilgileri nasıl değiştircem, domain 1 yılı geçtiğinden domaini tekrar kaydedebilirmiyim ..?
Yardımlarınız için teşekkürler ..
Surcu lisan ettiysek affola ..

Ayrıca sunucuyu değiştirmeyi de düşünüyorum.Uygun bi kampanya yaparsanız yararlanmak isterim
------------

Bu arada hostbank omain kaydı yapmıyomusun.Siteyi aradım taradım bulamadım

Konu erkahn tarafından (17.10.07 Saat 12:42 PM ) değiştirilmiştir..
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #2 (permalink)  
Alt 17.10.07, 12:38 PM
CaLViN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sevgi güçtür.

Tecrübe Puanı: 100000
CaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond repute
yukarıda ne olmuş anlamadım ben.

sunucu aldınız domain aldınız.

arada birşeyler oldu.

bilgi değiştirecekseniz domain paneliniz olması gerekiyor girip değiştireceksiniz.
2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir.
3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir.

Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle..
Sevgiler..
The Platform.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #3 (permalink)  
Alt 17.10.07, 09:26 PM
sinangunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
FULL DESTEK SUNUCULAR

Tecrübe Puanı: 1073
sinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond repute
Selam,

domain adresleri genelde 1 yılı geçenler için 30 gün eski kaydeden sahibini bekler. Bu süreyi aşarsanız domain kayıt bedeli 175 usd'dir. Sunucu için hostbankla görüşmeni tavsiye ederim sana uygun birşeyler yapacaktır

RAHMETLİ DE HACKLERDİ
TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS
SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ

HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM

-----------------------------------------------------------------------------------------

>> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER <<
  #4 (permalink)  
Alt 23.10.07, 11:06 PM
Atari

Tecrübe Puanı: 0
erkahn is on a distinguished road
hocam domainin 1 yılı doldurdu reseller club üyeliğimiz var domaini kaydetma sansımız var mıdır.yoksa tekrar kaydeden firmanın mı kayıt etmesı gerek
  #5 (permalink)  
Alt 24.10.07, 02:38 AM
sinangunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
FULL DESTEK SUNUCULAR

Tecrübe Puanı: 1073
sinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond repute
Merhaba,

Firmanın kayıt etmesini talep etmeniz lazım (175 usd gibi bir bedel isteyecek muhtemelen) eğer ödemek istemezseniz 45 gün daha bekleyin domain düşsün..

RAHMETLİ DE HACKLERDİ
TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS
SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ

HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM

-----------------------------------------------------------------------------------------

>> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER <<

Seçenekler
Stil