| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Ram load S.a tr lokasyonlu Quad Core Q6600 makinem var 2gb ddr2 800 mhz ram var ve ram yetmiyor loadlar yükselmeye başlıyor 70 80 90 ve makine gidiyor gündüzleri res attırıyorum 15 dkka sonra yine aynısı siteler acaip hitli siteler deil normal forum siteler 100 küsür site var 4 gb ram yaptırıcam fakat bu sorun düzlerimi yoksa optimizazyon ile ilgili ne gibi eksikler olabilir.... şimdiden tşkrler |
| |||
| Sitenizin Hitlerini ve Hangi Forumları Kullandığını yazabilir misiniz ? Ona göre server ınızda anormal bir durum var diyebiliriz sanırım ... |
| |||
| hocam cpu loadlarda hiçbir sorun yok sorun sadece ramlerde devamlı yüklesiliyor cpu loadlar ortalama 1 2 arasında deişiyor ramlar acaip %70 altı oldugunu hiç görmedim |
| ||||
| sshtan free -m yazıp buraya paste eder misin.
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| total used free shared buffers cached Mem: 1983 1895 88 0 120 900 -/+ buffers/cache: 874 1109 Swap: 1983 187 1796 saat 3:12 de ki sonuçlar fazla siteler hit olmayan hali |
| ||||
| Evet buradan bakarak acil RAM'e ihtiyacın olduğunu söyleyebilirim.. Makina Swap kullanmaya başlamış. Bu durumda RAM upgrade kaçınılmaz. Ancak yinede sağlam bir optimizasyon yapmanızı öneririm belkide RAM'e para harcamaktan kurtulursunuz bu şekilde..
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| ekstra 2 gb daha taktırıyoruz siparişi verdik 4 olucak bnm korkum 4 ün ihtyica karşlıayp karşılamaması bakalım bunuda iki gün içinde görücez... |
| ||||
| Eğer 4 gb yetmezse o zaman sana diyebilirim ki, "makinana optimizasyon yap veya yaptır" ![]()
| ||||
| Alıntı:
![]()
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |