| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
Arkadaşlar PHP 4 te uyguladığımız sistem PHP5 te çalışmıyor Siteye özel safe mod kapamayı PHP 5 te nasıl yaparız acaba ?
|
|
| |||
| |||
|
nasıl yani eger .htaccess dosyasından behsetiyorsan php.5 de o malesef olmıyor onu anca linux rootla girilim php.ini yapılcak veya sanal php.ini yapılcak |
|
| ||||
| ||||
|
sunucuda kapamak istemiyorum sanal php.ini nasıl yaparız
|
|
| |||
| |||
| /home/KULLANICIADI/etc/php.ini Hazırladığın php.ini'yi bu şekilde vereceksin hesaplara. safe_mode = on/off olacak biçimde ayarlayarak. Nereden edindiğimi hatırlamadığım örnek bir php.ini dosyası ekliyorum mesajıma ; safe_mode'yi isteklerine göre düzenleyip yukarıda belirttiğim şekilde SSH ile beraber upload edebilirsin. Secure Shell File Transfer programını veya WinSCP3 önerebilirim SSH ile download/upload işlemlerini yaparken rahat kullanımı açısından. ![]() |
|
| ||||
| ||||
|
teşekkür ederim dostum etc içine attım php.ini yi sae modu kapayıp ama hala açık gösteriyor deli olucam
__________________ MyBBHost.Net - MyBB Hosting 7/24 Ticket Support %100 MyBB compatible hosting solution. Last edited by Tickhi; 12.11.07 at 14:28. |
|
| ||||
| ||||
|
Birde boş bir php.ini dosyası yapıp ftp'den atıp denermisiniz, bir yerden duymuştum bu yöntemi fakat hiç denemedim.
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| |||
| |||
|
Aynı sorun bendede var bir türlü çözüm bulamıyorum...
|
|
| ||||
| ||||
|
deli olucam ya ne yapsam olmuyor gece gece php4 e geçtim yine sırf bu yüzden |
|
| ||||
| ||||
|
Nereye kadar php4'le devam edicez bende merak ediyorum. 2008'de php4 icin resmi gelistirme sona eriyor...
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |