| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Arkadaşlar PHP 4 te uyguladığımız sistem PHP5 te çalışmıyor Siteye özel safe mod kapamayı PHP 5 te nasıl yaparız acaba ? |
| |||
| nasıl yani eger .htaccess dosyasından behsetiyorsan php.5 de o malesef olmıyor onu anca linux rootla girilim php.ini yapılcak veya sanal php.ini yapılcak |
| ||||
| sunucuda kapamak istemiyorum sanal php.ini nasıl yaparız |
| |||
| /home/KULLANICIADI/etc/php.ini Hazırladığın php.ini'yi bu şekilde vereceksin hesaplara. safe_mode = on/off olacak biçimde ayarlayarak. Nereden edindiğimi hatırlamadığım örnek bir php.ini dosyası ekliyorum mesajıma ; safe_mode'yi isteklerine göre düzenleyip yukarıda belirttiğim şekilde SSH ile beraber upload edebilirsin. Secure Shell File Transfer programını veya WinSCP3 önerebilirim SSH ile download/upload işlemlerini yaparken rahat kullanımı açısından. ![]() ![]() |
| ||||
| teşekkür ederim dostum etc içine attım php.ini yi sae modu kapayıp ama hala açık gösteriyor deli olucam
__________________ MyBBHost.Net - MyBB Hosting 7/24 Ticket Support %100 MyBB compatible hosting solution. Konu Tickhi tarafından (12.11.07 Saat 01:28 PM ) değiştirilmiştir.. |
| ||||
| Birde boş bir php.ini dosyası yapıp ftp'den atıp denermisiniz, bir yerden duymuştum bu yöntemi fakat hiç denemedim.
__________________ İmkansız Sadece Zamandır ! |
| |||
| Aynı sorun bendede var bir türlü çözüm bulamıyorum... |
| ||||
| deli olucam ya ne yapsam olmuyor gece gece php4 e geçtim yine sırf bu yüzden ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |