| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| phpMyAdmin Erişim Engellendi Hatası Merhaba. Root olarak WHM ye giriş yapıyorum. SQL Services bölümünden PhpMyAdmin i seçtiğimde phpMyAdmin 2.10.0.2 sürümüne Hoş Geldiniz Yanlış kullanıcı adı/parola. Erişim engellendi. hatası alıyorum. Bunu nasıl çözebilirim? |
| |||
| Dediğinizi yaptım düzeldi. Hem rep veriyorum hem de hayır duamı Teşekkürler. |
| |||
| bende de aynı sorun var ama yaptım duzelmedi ne yapcaz bunu yaptıkdan sonra mysql ve http restart etcekmiyiz ? |
| ||||
| Alıntı:
Sonra şifreni şuradan sıfırla Reset Local MySQL Root Password Daha sonra sunucuya reboot at.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| |||
| Reboota gerek kalmadan düzelti benim |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |