Site, Server Genel » Soru ve Cevaplar

Sürekli Lag

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Site, Sunucu Sorunlarınız ve Çözümleri » Site, Server Genel » Soru ve Cevaplar
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 14.11.07, 06:23 PM
Sempron

Tecrübe Puanı: 0
mehmed is on a distinguished road
mehmed - MSN üzeri Mesaj gönder
Sürekli Lag

Selamun Aleyküm..

Arkadaşlar Plesk Hostumdan Cpanel e taşındım (ikisi ayrı firma) Cpanelli yerde sürekli kopmalar oluyor ve sadece bende oluyor sitede işlem yapıyorum örneğin ftpye dosyya gönderme veya en basiti cpanelde dolaşırken birden kopuyorum ama başka siteler açıyor ve başka insanlar benim sitemide açabiliyor ama ben giremiyorum modeme resetlemem gerekiyor girebilmek için. Acaba bunun sebebi nedir? Bıktım ve Format Attım Hala Aynı bir süre sonra hop kopuyoz. heryer çalışıyo heryeri açabilyiorum ama kendi hostumla ilgili cpanel WHM paneli olsun ftp olsun sitem olsun açamıyorum.

Acaba belli bir limitimi varaynı iple belli bir sayfa açımı sınırımı var o sınırı geçince banlanıyormuyum? Çözemedim ben bu işi fikirleriniz benim için altın değerinde olacaktır. Şimdiden Teşekkür Ederim..

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #2 (permalink)  
Alt 14.11.07, 07:45 PM
Fesih BICER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
fshbcr

Tecrübe Puanı: 1092
Fesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond repute
Fesih BICER - MSN üzeri Mesaj gönder
Sunucu seninmi ?

Belki host sağlayıcınız apf, inetbase gibi korumalar kurmuştur. bu yüzden banlanıyor olabilirsiniz. Kurduğu korumaları biraz gevşetmesini söyleyebilirsiniz. ftp den resim klasörlerini indirirken. sitenin admin panelinde fckeditör gibi scriptleri kullanırken banlanmalar yaşanır genelde.

Veya bilgisayarınıza çeşitli programlar kurduysanız (internet hızlandırıcı gibi) bunlarda neden olabilir.
  #3 (permalink)  
Alt 14.11.07, 09:15 PM
Sempron

Tecrübe Puanı: 0
mehmed is on a distinguished road
mehmed - MSN üzeri Mesaj gönder
hayır benim değil bayilik aldım ben bir host firmasından dediklerinizi birde firma sahibine iletiyim yarın teşekkürler
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #4 (permalink)  
Alt 28.11.07, 01:13 AM
ANREhosting - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Celeron

Tecrübe Puanı: 1
ANREhosting is on a distinguished road
ANREhosting - MSN üzeri Mesaj gönder
Birde baglandiginiz FTP programina ait time out degerini gozden gecirmenizi oneririm.
Bu genellikle 30sn oluyor.
Ben 90sn olarak kullaniyorum

Seçenekler
Stil