| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| My.Cnf Optimizasyonuna İhtiyacım Var Selam. http://forum.whmdestek.com/database-makaleleri/350-my-huge-cnf-my-cnf-ayarlamasi.html adresindeki my.cnf uyguladım. Yalnız WHMDestek hocam 2 gb tan fazla bellek için iyi performans alır yazmış. sunucumun özellikleri şu : e 6550 OS : Fedora 6 Ram : 2gb Mysql 5.0.27 Yukarıdaki my.cnf benim serveri çok kasıyor. top çekiyorum. Mysql değeri anormal derecede yüksek. CPU yu ve ram i aşırı yoruyor. Özellikle Memory Used : 80in altına inmiyor. Fakat uygulamadan önce 60larda seyrediyordu. Benim sizden ricam Yukarıdaki özelliklere sahip olan bir sunucu için ideal my.cnf Şimdiden teşekkürler saygılar sevgiler ![]() |
| ||||
| Alıntı:
yoksa verim alamamaktan ziyade performansı da düşürebilir.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| |||
| Evet abi dediğin gibi performans düşüklüğü yaşadım. Özelliklerini verdiğim servere göre bir my.cnf yazmanı rica edebilir miyim? |
| |||
| Yok mu hayrına yardımcı olacak biri ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |