| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| joomla ve cscart gibi siteler calışmıyor sunucuda Arkadaşlar Sunucuda Cscard ve Joomla Gibi Siteler Hiç Açılmıyor :S Açılmıyor Derken Explorer le Tıkladıgımda Site Adına Site Bomboş Olarak Çıkıyor Yani Şu Eksik Şu Hatalı Felan Demiyor Siteye Tıkladıgımda Bomboş Çıkıyor Sitelerde SOrun Var Düşünebilirsiniz Ama Sölim Siteler Başka Bir Sunucuda Çalışıyordu Başka Sunucuya Yedegini Attım Sonuç Bu Şimdi Yedekte Bir Sorun Var Diyen Arkadaşlar İçinde Sölim Sıfırdan Kurulumda Yaptım Gene Aynı Explorer Tıkladıgımda Siteye Gene Sayfa Bom Boşş Ftp den Bakıyorum Dosyalar Var Eksiksiz Şekilde :S Arkdaşlar Bu Konuda Bilgisi Olan Arkadaşlar Tavsiyelerini Bilgilerini Bekliyorum |
| |||
| DOM XML ile ilgili bir ayar, kurulum yada değişiklik yaptın mı?
__________________ halid-can! |
| |||
| Arkadaşım Biraz Daha Açarsan Sevinirim Sunucuya Forumdan Gerekli Olan Yazılımlar Attım Bide php.ini ve httpd.conf Dosyalarını Gene Forumdan Gerekli Ayarlarını Uyguladım Sunucudaki Diger Sitelerde Sorun Yok Ama İşte Bu 2 Tip Sitede Sorun Var Yardımlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar ![]() |
| |||
| Bir Bilgisi Olan Yok Mu Arkadaşlar ?? |
| |||
| Site Diger Sunucuda Aktif Çok Güzel Çalışıyordu Diger Taşıdıgım Sitelerde Sorunsuz Aktardım Ama Bir Joomla Sitede Sorun Çıktı Sitesini Açtıgımda Bomboş Çıkıyor %100 Bu Yeni Sunucumda Bir Bileşen Ekli Degil Ama Hangisi Ekli Degil Bilmiyorum Yardımcı Olursan Sevinirim ![]() |
| |||
| Sorunu Buldum Cevaplarınız İçin Teşekkür Ederim Sorun Nedeni Php Versiyon Ayarlarından ![]() |
| |||
| Dostum PM atmışsın sorun hakkında ama şehirdışındaydım, sorunun halledildiyse sevindim. Kolay Gelsin,
__________________ halid-can! |
| |||
| Saol Teşekkür Ederim ![]() |
| |||
| Arkadaşlar bu sorun bende de var. Yeni konu açmak istemedim. Sunucudaki hiçbir joomla sitesi açılmıyor. Boş sayfa döndürüyor. Oysa ki Düne kadar hiçbir sorun yoktu. Sorun hakkında acil yardımlarınızı bekliyorum, saygılar..
__________________ SHUT'EM DOWN! Konu Public Enemy tarafından (01.06.08 Saat 10:13 PM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |