| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| önce eski sunucuna girip screen yaniişlemi arka planda yapıp dosyaları taşıyacan. işlmi arka planda yap çünkü bağlantın donar kesilir. işlemi tekrar baştan başlatmaman maksatı ile.. screen cd /home scp -r * 111.11.11.11:/home/ işlem bittikten sonra screen cd /var/lib/mysql scp -r * 111.11.11.11:/var/lib/mysql 111.111.11.11 ip nolu sunucuna login ol cpanel kullanıyorsan /scripts/mysqlup --force Ubuntu, debian üzerine kara düzen olarak kullanıyorsan tekrar mysql güncellemen lazım rpmlerde sorun çıkmasın diye. apt-get install mysql-server mysql-client libmysqlclient*
__________________ domain bayiliği |
| ||||
| fesih hocam çok teşekkürler cpanel kullanıyorum evet inş sorun çıkmaz peki bu taşımayı hangi servisden yapıyor ssh bozuk olduğu için soruyorum |
| ||||
| pardon başka konu ile karşılaştırmışım. yazıyı düzenliyorum. ssh kullanılmak zorunda. ssh nasıl bozuk ? whmden resetlesene işe yaramıyormu ? |
| ||||
| Neden Whm to Whm yöntemi ile taşıma yapmıyorsunuz ?
__________________ İmkansız Sadece Zamandır ! |
| ||||
| hata verir başınız ağrır sölim :S
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| hocam ssh bozuk nasıl whm to whm yapım ![]() ssh reset vs yemedi. Zaten bu vps e kendim local olarak root olabiliyorum fesih hocamın dediği olur mu tam olarak vede bu hesapları taşıyınca list account a eklenir mi? ssh yeniden derlemeyi nasıl yapabilirim. Konu bluevean tarafından (21.11.07 Saat 07:26 PM ) değiştirilmiştir.. |
| ||||
| whm to whm demi başımız ağrır sinan ? Alıntı:
![]()
| ||||
| iki sunucunun yedekleme sistemini açın ve son yedekleri alın daha sonra bu yedeklerin hepsini eski sunucuda çalışan bir domain altına koyun örnek www.tahsinaltay.com altına koyalım tahsinltay.com/yedekler/ gibi olsun hepsini buraya koyduktan sonra geçin yeni sunucunun ssh'ına cd /backup/cpbackup/daily diyip girin dizine sonra sırayla yedekleri çekelim wget http://www.tahsinaltay.com/yedekler/yedekadi.tar.gz hepsini böyle çekin BACKUP TO SSH DAHA TO YENİ SUNUCU ![]() |
| ||||
| Alıntı:
![]()
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |