| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack (3) | Seçenekler | Stil |
| |||
| Sitelerim Forbidden Hatası veriyor sunucum format yedi tekrar kuruldu ve sitelerde şöle bir hata alınmaya başladı... Forbidden You don't have permission to access /index.php on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request bu hatayı nasıl düzeltebilirim. yardımcı olursanız çok sevinirim |
| ||||
| chmod 0755 /home/kullanıcı/ chmod 0755 /home/kullanıcı/public_html chown -r kullanıci-adi /home/kullanici |
| |||
| tam olarak anlıyamadım kullanıcı adı ve kullanıcı derken tamam kullanıcı adı hata veren sitenin kullanıcı adı peki chown -r kullanıcı-adi bunu anlıyamadım... |
| ||||
| kullanıcı adı nedir eğer cpanel kullanıyorsanız /home/fesih dosyasının sahibi fesih kullanıcısıdır. |
| |||
| koldar değişmiş 3 sıra var ewet whm panel kullanıyorumWHM 11.11.0 cPanel 11.15.0-R18031 CENTOS Enterprise 4.5 i686 on standard - WHM X v3.1.0 chmod 0755 /home/kullanıcı/ chmod 0755 /home/kullanıcı/public_html chown -r kullanıci-adi /home/kullanici bu kodların hepsini uygulayacakmıyım yoksa birinimi....cpanel olarak 10 verisyonu var... kusura bakmayın sizide uğraştırıyorum |
| ||||
| evet hepsini uygula korkma infilak etmez sunucun
__________________ domain bayiliği |
| |||
| tamam deniyorum şimdi bakalım düzelicek mi. teşekkürler |
| |||
| yok hayır kesinlikle öle biş idüşünmedim. server olayına girdiğimden beri bu sitedeyim her türlü sornuma bi şekilde cevap buluyorum ve çözümde buluyorum herkese teşekkür ediyorum. saat oldu 02.49 ama ben hala o kodları deneme fırsatını bulamadım. belki kızıcaksınız ama.. ben hala chown -r kullanıci-adi /home/kullanici şu koddaki kullanıcı-adi ve kullanıcı yı anlıyamadım..... mesela diyelim benim home klaösrümün içinde ahmet adında bir kullanıcım var.. kullanıcı-adı ve kullanıcıya ahmet mi yazıcam tek tereddütüm bu... ne yazıcağımı bilemiyorum.. |
| |||
| ben böyle uyguladım hiç bir değişiklik olmadı hala 403 forbidden hatası alıyorum kullandığım kodları örnek olması için koydum mesela home daki kullanıcı adı forumwhm ben kodları bu şekilde yazdım ve bi işe yaramadı. ya ben kodları yanlış kullandım yada kodlar işe yaramıyo... [root@server ~]# chmod 0755 /home/forumwhm/ [root@server ~]# chmod 0755 /home/forumwhm/public_html [root@server ~]# chown -R forumwhm /home/forumwhm |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/site-server-genel-sorular-cevaplar/885-sitelerim-forbidden-hatasi-veriyor.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Arıtürk » Yeni WHM’de Siteler Forbidden hatası veriyor | This thread | Pingback | 16.02.08 10:59 PM | |
| forumcuQ » Yeni WHM’de Siteler Forbidden hatası veriyor | This thread | Pingback | 16.02.08 10:57 PM | |
| Yeni WHM'de Siteler Forbidden hatası veriyor - Webmaster Forumu | This thread | Refback | 16.02.08 10:16 PM | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |