| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| 110 Gb Full Backup Oluşmuyor 110 Gb Full Backup Oluşmuyor Oluştur Dedigimde Bazen 50 Gb Oluşuyor Bazen 1 gb Oluşuyor Bazen 15 gb Oluşuyor Ama Tam Backupu Oluşturamıyor Nedendir Sizce Arkadaşlar Bu Sitenin Yedegini Alamazmıyız ? |
| ||||
| 110 gb hayatta sunucu yedeklermi ? imkan varmıki. screen komutu ile arka planda scp ile dosyaları çek örneğin eski sunucuya gir Kod: cd /home/elemanınhesabı/public_html screen scp - r * 88.88.88.88:/home/elamınhesabı * = dizin içinde tüm uzantılaarı çek -r = tm dizinler ve tüm dizin içeriği 88.88.88.88:sshportu = yeni sunucunun ip adresi ve portu
__________________ domain bayiliği |
| |||
| Ben Bu Konuyu Burdada ftp dosyalarımı başka yere nasıl upload ederim Farklı Bir Yöntemle Taşımak İstedim Ama Sizin Bildiginiz Güzel Bir Yöntem Varsa Dediginiz Sistemi Kullanayım ![]() Konu prowas tarafından (22.11.07 Saat 08:18 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |||
| Burdaki Anlattıgın Sistem Güzel Ama Benim Eski Sunucuda Ssh Destegi Yok Yani Site Sadece Hosting SSH Destegide Yok Şöle Yapabilme Şansımız Varmı Biz Yeni Sunucudan Ssh Giriş Yapsak ftp 11.11.11.11 yazıp eski sunucudaki Ftp Baglansak Baglandıktan Sonra Yazacagımız Kodlarla Ordan Yeni Sunucuya Dosyaları Aktarma Gibi Bir Şansımız Yokmu Konu prowas tarafından (22.11.07 Saat 09:21 PM ) değiştirilmiştir.. |
| ||||
| ftp dosyalarımı başka yere nasıl upload ederim onuda burda anlatmışım. nasıl bir kısır döngü bu. senin taşımaya niyetin yok anlaşılan. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |