| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Birileri şikayetçi, Birileri gayet memnun, Birileri Türkiyede diyo gidip geziyo, Birileri DataCenter ile alakası yok diyo, Yaa yeter artık ama ![]() Benim kısa bir araştırma sonucu edindiğim bilgilere göre; İstanbul - İsrail arasındaki internet omurgası tek bir bağlantıdan oluşuyor. Bu da kullanıcıların verimerkezi sanki Türkiyedeymiş gibi hızlı ve ulaşılabilir kılıyor. |
|
| ||||
| ||||
|
o data center israildemi konusunu 2 sene önce iyinette açmıştım. o yönü gizemini koruyor emin değilim o konuda. ama müşterim memnun. zaten insan memnun olduktan sonra isterse datacenter kaf dağında olsun. sorun değil. eğer israildeyse niye paramı israile vereyim gibi vatanperverlikler atmayalım şimdi. her gün içtiğimiz coca colalar ile ne kadar vatan perveriz belli oluyor zaten. varsın 3 kuruşumuzda israile gitsin. tabi israil olma ihtimali uzak bir ihtimal hatta imkansız ping süresi çok kısa çünkü ![]() bu konu çok tartışıldı uzadı . bir sonuca varılamadı daha önce. bence bizimde burda uzatıp başkalarının kalbini kırmaya veya başkalarının bizim kalbimizi kırmasına gerek yok |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
|
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
100 Gbit'lik bağlantı altyapısını kur istersen Japonyada olsun Verimerkezin. Gönderdiğin şeyin IŞIK olduğunu ve hızının 300.000 km olduğunu düşünüyorsan uzaklığın çok bi önemi yok ![]() Yani 300.000 km gibi bir mesafeden 1 metre ötesine ancak 0,00001 saniyelik gibi saçmasapan bir gecikme oluyor ![]() Bkz: Fiberoptik Çalışma Prensibi & Işık Hızı |
|
| |||
| |||
|
Bende aynı sorunu yasıyordum ekledim şuanda yarın gun içerisinde sonucu buraya yazarım. Yardımcı olan herkese teşekkürler. |
|
| ||||
| ||||
|
Tamam boşuna tartışmayın. |\|ixcon yetkililerinden Serdar bey ile görüştüm Bu pazar günü |\|ixcon'dayım. Gezmeye gidiyorum dönünce bol bol bilgi veririm
|
|
| |||
| |||
|
nixcon meselesini geçelimde (gerçi bende ordayım) asıl konuya dönelim :] bendede aynı problem var. bu sorunu yaşıyorum. özellikle dnslerimi 4.2.2.1 / 2 gibi değişdiğimde erişemiyorum sitelerime. denilenide yaptım. bind restart'da çektim. yine düzelmedi. ne yapabiliriz ? |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Hayır bana göndermiştin o yüzden sorun yaşayamaz!!
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |