| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| /etc/named.conf dediginiz yer sanırım.Burada hangi kısma ekleyecegiz ? acl "trusted" { buranın altına eklesek mesela ![]() Birde yeni bişey öğrendim.Site vBulletin ve bir kişi birisine rep verince siteye giremiyor :S |
| ||||
| pardon yalnış demişim. resolv.conf içine ekle. oda etc içinde olması lazım nameserver 4.2.2.1 şeklinde yani. diğerleride dursun. rep ile ilgil onay banlanma ile alakalı. sunucuya angi güvenlik paketlerini kurmuşsun |
| |||
| Alıntı:
)
__________________ halid-can! |
| ||||
| csf ve mod_security kurulu. Tamam nameserver 4.2.2.1 ekledim.Müşteriden gelecek cevabı bekliyorum. @Dexigner : O dedigin gözükmüyor ama yasa dışı bişey yok ![]() |
| |||
| Alıntı:
![]()
__________________ halid-can! |
| ||||
| mod_security banlamaz sadece 406 hata sayfasıyla ilgili linke girişi engeller. csf nin işleyişi hakkında bilgim yok belki sorun ondan olabilir. |
| ||||
| Alıntı:
Bildiğimiz halis muhlis LayeredTech.Nx'dada var sunucu ama onda sorun çıkmıyor nedense ![]() |
| ||||
| o dediğin yer n i x c o n olsa gerek oraya bir dedicated müşterimi gönderdim aylık tekili 1 bucuk milyon ziyeretci olan bir müşterimi 3 aydır sorun yaşamıyor. ama ssh den dosya çekince hız düşük. 600 kb/sn ile dosya çekiyor. oda önemli bir sorun değil. kendi barındığım yerde 16mb/sn ile dosya çektiğimi gördüm.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |