| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| 2 mbit hat Arkadaşlar 3 mbite yakın kullanıyormusum kendi sunucumda. Tr merkezli ve o kadar ağır sitelerim yok.Bu normal bir durum mudur forum sitem vbulletin ve bu forum siteme hizmet eden bir dosya-resim yukleme sitem var baska agır denecek bişi yok.Forum sitem ise anlık 30 kşi filan oluyor. |
| |||
| Arkdaşım Detaylı Anlatayım Sana Şimdi bu çok normal, elimde host ettiriyorum bir büyük site bu sitelerin kimi zaman birinin bile 4 ile 8mbit anlık kullanıyor duruma göre değişiyor. Nasıl anlarsın linux dediğin gibi yapabilirsin bu çok kafa karıştırır bu şekilde değilde, Whm de CPU/Memory/MySQL Usage bu bölümden görebilirsin tahmini yoğunluğu ama burdan ne kadar hat kullandığını anlamazsın. Detaylı olarak ne kadar hat kullandığını sonuçta ya colocation hizmeti yada sunucu kiralama hizmeti alıyorsundur. MRTG raporlama girişi iste muhtemelen vereceklerdir burdan anlıyabilirsin, paylaşırsan özelden detaylı yardım edebilirim sana... Saygılar... |
| |||
| hocam zaten bir monitor verdiler kontrol edebiliyorum.Whm de CPU/Memory/MySQL Usage den bişi anlamadım hangi sitenin ne kadar mbite etki ettiğini baska nasıl anlayabiliriz? |
| |||
| root99.334.592.0Top Process%CPU 96.4/usr/bin/python /usr/sbin/system-config-network-tuiTop Process%CPU 96.3/usr/bin/python /usr/sbin/system-config-network-tuiokulonceo.......com6.9210.520.1Top Process%CPU 7.0httpd [d..net] [/aein.swf] |
| ||||
| Sen monitörüne baktığın zaman 3 Mbit gözüküyorsa dön hemen dediğim yere bak aylık ne kadar trafik harcaman var ben sana hemen diyeyim ![]() |
| |||
| tüm sitelerim için 10 günde 77.77 Gig trafik. |
| ||||
| bu sunucu 3 mbit kullanıyorsa bende sinan değilim ![]()
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Hocam teklan a baglı bir monitor var şifre ile giriyorum akşamları 2.43 e filan cıktıgını gördüm.Bu fazlamı yani öneriniz nedir? |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |