Site, Sunucu Sorunlarınız ve Çözümleri » Site, Server Genel

web sunucu a-z ye bilgi gerekli

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Site, Sunucu Sorunlarınız ve Çözümleri » Site, Server Genel
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 06.01.08, 03:17 AM
Atari

Tecrübe Puanı: 0
nahitakyel is on a distinguished road
web sunucu a-z ye bilgi gerekli

ne desem boş burada bilgi verilecegii düşünmüyorum neden mi
burası bigi paylaşım yeri değil de o yüzden cevap vermmessiniz
kıskanc toplummu olduk ne öyleya ingilizce bileceksin kıskanmayan insanlardan ögreneceksin
yada ingilizce bilmeyeceksin çakılıp kalaçaksın

Konu nahitakyel tarafından (30.01.08 Saat 08:00 AM ) değiştirilmiştir.. Sebep: zaten sebep göstermeye gerek yok
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #2 (permalink)  
Alt 06.01.08, 03:35 AM
Atari

sorma kocum sorupta ne yapacan

Konu nahitakyel tarafından (30.01.08 Saat 08:01 AM ) değiştirilmiştir..
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #3 (permalink)  
Alt 06.01.08, 11:32 AM
Atari

axzel is on a distinguished road
1000 bayi içinmi hemen gidiyosunuz bir yazılım firmasına 1000 bayi icin yazılım istiyorsunuz sonra onlara soruyorsuznu bunu yaptınız ama kesintisiz hizmet icin nasıl bir sunucum olmalı diye onlarda sizze soyluyorlar ondan hemen sonra onada çözüm bulunca gidiyorsunuz türkiyede bir data centere yada turk telekoma ( telekom pahalı olur) bana kesintisiz hizmet saglayacak bir hat istiyorum diyeceksiniz onlarda ou saglayacak birde eleman tutacaksınız devamlı o sunucu ile ilgilenecek
  #4 (permalink)  
Alt 07.01.08, 04:14 PM
Atari

sormadım cevap yazma

Konu nahitakyel tarafından (30.01.08 Saat 08:01 AM ) değiştirilmiştir..
  #5 (permalink)  
Alt 08.01.08, 12:55 AM
misc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 21
misc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond repute
misc - MSN üzeri Mesaj gönder
Subtotal:$3,830.88 bu mu ücreti yani? uww
  #6 (permalink)  
Alt 08.01.08, 05:51 AM
Atari

gerek kalmadı

Konu nahitakyel tarafından (30.01.08 Saat 08:04 AM ) değiştirilmiştir..
  #7 (permalink)  
Alt 08.01.08, 05:17 PM
sinangunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
FULL DESTEK SUNUCULAR

Tecrübe Puanı: 1073
sinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond repute
konuyla alakasız ama newegg 'den buraya nasıl getireceksiniz paylaşırsanız, bende sipariş vermek istiyorum o siteden
Yaklaşık 8 aydır siteyi dolaşıyorum güzel fiyatlar...
  #8 (permalink)  
Alt 10.01.08, 10:38 PM
Atari

konuya doğru dürüst cevap bırakın hiç cevap yok üzüldüm açıkcası yardımlarınızı beklerdim bir arkadaş var anakart caka bilir dedi sürekli mavi ekran verebilir felan dedi
sen hp ıbm sun vs al diyor adam sanırım haklı baksanıza sunucuda hiç donanım bilgisi olan yok
  #9 (permalink)  
Alt 10.01.08, 11:12 PM
misc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 21
misc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond repute
misc - MSN üzeri Mesaj gönder
kendi düşündüklerimi yazayım. forumun genel teması whm cpanel linux vs vs.. yaşanan sorunlar falan. şimdi tabi bu konuda da fikirler üretilirdi ama giren üye bakıyor (kendi fikrim) ilk mesaj çok uzun ve sizin diğer mesajlarınız da çok uzun; diyor ki o zaman bunu okumak yerine şurdan iki üç komut daha öğrenirim vakit kaybetmem.

ve ayrıca "en fazla 1000-1500 bayiye hizmet etmek için gerekli yazılım donanım kurrulum nelerdir?" 1000 ile 1500 arası reseller bayisi diyorsunuz bu paraya sahip olan adam bu bilgileri çoktan yutmuştur ya da verir parasını tutar iş bilen adamını .. ilk mesajın ilk cümlesinden sonra okumadım ben de ancak bu konuyu görmüştüm. Sunucuda donanım bilgisi olan adam ya da olmayan adam konusunda da hak vermiyorum. Soruyu net olarak sorarsanız daha net cevap alırsınız kanısındayım kimse kimse için link açıpta bakmıyor şu zamanda zaten ortada birsürü hacer var bir de linke tıklamak istemiyor bence

fikrime gelince makinalar güzel alın mavi ekran vs almazsınız kim diyor?

Seçenekler
Stil