| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| serverda benden başka kim var ? 13:47:12 up 4:49, 2 users, load average: 0.95, 0.89, 0.98 USER TTY FROM LOGIN@ IDLE JCPU PCPU WHAT root pts/0 88.227.233.--- 12:51 54:15 0.04s 0.01s -bash root pts/1 88.231.57.--- 13:46 0.00s 0.00s 0.00s w whois çekince 2 kişi gözüküyor.bu aldıgım yerden birimi ? kim olabilir ? girişini nasıl engellerim .. ipden anladıgım kadarıyla türkiyeden biri.. sizce ne yapmalıyım |
| |||
| aldığın yer neresi bu 1 ikincisi türkiyeden birisiyse farklı zamanlarda girip bak sabit mi değil mi ip? sabit ise datacenter içinden biri olabilir. destek ekibi filan fişman. eğer değilse bi bit yeniği var diyeceğim ama bazen şöyle bir durumda olabiliyor; kaspersky vs gibi programlarda kendi proxy mantığıyla çalışan bir sistem var. bağlandığınız sistemlere ikinci bir defa kendiside hayali bir mantıkla bağlanıyor. yani bir siteye 2 defa aynı anda giriyorsnuz. bunun gibi birşeydi ![]() sistemindeki antivirüs antispy programlarını bir defet bakem düzeliyr mu?
__________________ halid-can! |
| ||||
| w çıktısı bu. yapman gereken şeyleri sırasıyla diyeyim. ps aux çıktısını alıp en sağ bölümde pts/0 geçen yeri bul ve en sol taraftaki pid numarasını al ve kill -9 pidno yapıp onun bağlantısını kopar daha sonra şifreni değiştir. Akabinde de ssh portunu değiştir yoluna devam et.
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
| ||||
| Muhtemelen bu bağlantı sana da ait olabilir. Eğer en son sen bağlıyken internetinde bir gidip gelme olduysa ve putty ye tekrardan bağlanman gerekmişse muhtemelen eski bağlantın askıda kalmıştır
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
| |||
| şifreyi bilecek kimse yok..sadece ben biliyorum kimseden destek almıyorum.kaspersky kullanıyorum ondan olabilir veya modemi resetliyorum diğer ip askıda kalıyor.. we aynı ipi 2 kişi olarak gösterdigide oluyo.. sanırım sorun yok hepsi benim ipler askıda kalıo modem resetledikçe.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |