| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
sunuyucu yeni taşıdım ve yeni sunucuda sql bağlantılı hiçbir site açılmıyor. Eski sunucu ile yeni sunucunun mysql sürümleri aynı . Apacheyi derledim , mysqlup --force yaptım bi fayda vermedi Yardımlarınızı tiiz zamanda bekliyorum |
|
| |||
| |||
|
my.cnf yide eklesem iyi olur galiba Quote:
Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
Sevgili Arkadaşım MySQL kurulum eksikliginden veya dosyaların sunucuya kurulumda eksik yazmasından bu hataları verir, mySQL'i yeniden kur düzelir ama üsütne kurma sıfırdan SQL kur. Kolay gelsin. |
|
| ||||
| ||||
|
Apache derlerken mysql eklentilerini seçtiniz mi?
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
|
| ||||
| ||||
|
:-/ Tahsin abey manuel derleme demiyor arkadaş
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
reklamlardan sonra görüşürüz sinan :ag:
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |