| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Proxy Scripti? Merhaba Arkadaşlar, Kendi sunucumu kendi amaçlarım doğrultusunda Proxy olarak kullanmak istiyorum. Squid Proxy vardı bi aralar. Anlatımı filan var mı acep?
__________________ halid-can! |
| ||||
| Install Squid Proxy Server on CentOS / Redhat enterprise Linux 5 FreeBSD uzerinde squid proxy server kurulumu işine yarayabilir |
| |||
| Teşekkürler ![]() Şimdilik bişiler yaptım. Canavar gibi çalışıyor ...
__________________ halid-can! |
| ||||
| kirli olmasın koku yapar socks ![]()
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| avatarını değiştir artık, 2007 den kalma avatar.. ![]() |
| ||||
| Hahaha hiç dikkat etmemişim. MSN'e gelsene
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| Konuya atlamak gibi olmasın ama sunucuyu bu tip bir proxy sunucusuna çevirmek harddiski şişirmez mi acaba? Tamamen merak ettiğim için soruyorum. |
| ||||
| zaten kişisel, özel kullanım için demiş; ayrıca bir proxy sunucusu ile bir web sunucusunun farklarını açıklayabilir misin.. |
| ||||
| Hiç kurmadım ama sanıyorum dosyaları temizlemek amacıyla zamanlayıcı vardır yazılımın içerisinde. Olmasa public proxy'ler nasıl dayansın bilmem kaç sayfa web sitelerine ![]()
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |