| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Bütün Servisler İptal!! Merhaba arkadaşlar, vps sistemim kilitlendikten sonra reboot ettim, ancak reboot sonrasi hiçbir servis çalışmıyor apache,mysql vs. sadece ssh ve ftp aktif durumda, bunu nasıl çözebiliriz, services komutları işe yaramıyor, failed hatası veriyor(CentOS, Plesk 8.1.0) |
| ||||
| Dosya sisteminde bir sorun oluşmuş olabilir.. ssh bağlantısı yapabiliyorsan mkdir osman yaz bakalım dosya oluşturabiliyormu yoksa read only hatasımı veriyor? |
| |||
| read-only hatası veriyor |
| |||
| Alıntı:
|
| ||||
| Yine üzülerek söylüyorum yapabileceğiniz pek birşey yok bu VPS ana sunucusu ile ilgili umarım VPS satıcısı kimseye zarar vermeden verileri güvenli bir yere aktarabilir ![]() |
| |||
| yardımlarınız için çok teşekkür ederim saolun |
| ||||
| Geçmiş Olsun. Vz'nin eksi bir yönü, anasunucudaki dosyalara birşey oldumu sizde etkileniyorsunuz.
__________________ İmkansız Sadece Zamandır ! |
| |||
| peki son bir sorum olacak, şuan artık ftp lerde iptal durumda, ssh üzerinden site yedeklerimi nasıl alabilirm |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |