| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| 413 Request Entitty Too Large Hatasi? merhaba arkada$lar, sunucudaki bir siteye video dosyasini http üzerinden yüklerken a$agidaki hatayi aliyorum. Alıntı:
tam olarak nedeni ne olabilir? ![]()
__________________ halid-can! |
| |||
| post_max_size değerinden bahsediyorsan 200 mb civarlarında zaten ![]()
| |||
| ne kadar arttırırsam olmuyor ...
| |||
| Yahu bu konu hakkında bilgisi olan yok mu ...
| ||||
| bu script ClipShare mi?
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| perl 'in ayarları da php.ini den mi yapılıyor????? |
| ||||
| elbette hayır ama asıl script php olduğu için.
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| evet o abi ![]() ya bi kaç gün önce 500 mb'lık videoları takır takır alıyodu. Şimdi almaz oldu yaaa! hiç bir ayar değişikliği yapmadım. Sunucu güncellemeleri filan yapıyorum sadece. ![]()
| |||
| Başka bir video scripti kurdum onda da aynı hatayı verdi. Destek sitesine yazdım. Apache conf içerisinde LimitRequestBody değerini 0 yapın diyor. Ama öyle bir değer göremedim?
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |