| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| öncelikle herkese kolay gelsin. siteme ulaşamıyorum. "You don't have permission to access /index.html on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request" böyle bi hata veriyor sitem.ilk defa başıma geliyor.Lütfen bilen yardım etsin Çok zor durumdaym.Host aldığım şirkette umursamıyor.. |
| ||||
| adduser stats ve chmod root:index.html *.* Bu kod olabilir ama tam emin değilim yinede yöneticilerden yorum gelmeden komutu uygulamayın derim ben...
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri www.jettasarim.com +90 252 613 28 24 (Her gerçek, önce hayaldir. Siz hayal edin biz gerçekleştirelim.) |
| ||||
| Sorun büyük ihtimalle dosya izinlerinden kaynaklanıyor.Bu tür durumlarda iş hosting şirketine düşer. |
| |||
| public_html klasörüne 755 chmod uygular mısınız?
__________________ halid-can! |
| |||
| "public_html klasörüne 755 chmod" nasıl yapacağımı bilmiyorum..ilginize teşekkür ederim.. |
| |||
| malesef bilmiyorum |
| |||
| ssh a bağlanın; chmod 777 /home/kullanici/public_html/ kodunu uygulayın.
__________________ halid-can! |
| ||||
| Alıntı:
Alıntı:
o da güzel ![]()
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |