| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| php5-cli sorunu arkadaslar iste bole bi sorunla karsi karsiyaya yim php-v yazdigimda bir sorun yok PHP 5.2.0-8+etch10 (cli) (built: Jan 18 2008 18:32:56) Copyright (c) 1997-2006 The PHP Group Zend Engine v2.2.0, Copyright (c) 1998-2006 Zend Technologies php.ini icerisndeki extentions:mysql.so dosyasininda onundeki tirnaklari kaldirdim aktif olsun die gene olmadi yani bu scriptin gosterdigi hic bi yolda cli dosyasi yok zaten... problem nerededir arkadaslar *??? ![]() |
| ||||
| sanırım senin hata aldığın sistem ostube? <?php echo "merhaba dünya"; ?> command line ile çağırıp dener misin, ki zaten gösteriyor ama belki hata vardır. |
| |||
| <?php echo "merhaba dünya"; ?> bunu bi php dosyasi acip mi denicem ?? yani nasil cagircagimi bilmiorum yada anlayamadim birde eger senin dedigin gibiyse yazdim bi php dosyasina attim adinida lol.php yapti sitemden acinca merhaba dünya die gozukuo ... plesk kurulu o yüzdenmi yapio acaba ?? |
| |||
| Bunun çözümünü bulmuştum. Bekle yazacağım dostum.
__________________ halid-can! |
| |||
| valla yazarsan cok sevinirim kardesim.... |
| |||
| Hangi site üzerine kuruyorsan; WHM üzerindeki Security Center bölümüne gir orada OpenBasedir Protection var. İlgili siteye ait satırı check et ![]()
| |||
| kardesim bende cpnel yok plesk var webmin var bide openbasedir ida bulamadim :S |
| |||
| php.ini içerisinden open_basedir arattır karşısındaki değeri sil ![]()
| |||
| kardesim php.ini dosyasinin open_basedir: karsisi bombos ama open_basedir ' in onu bole ;open_basedir tirnaklarini kaldirayimmi ?? |
| |||
| php.ini dosyasının yedeğini alıp o satırı komple sil ve öyle dene. bak çalışan hali; nurtube.net ( gerçi videoları sildim sonradan ama )
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |