Site, Sunucu Sorunlarınız ve Çözümleri » Site, Server Genel

ücretli modül yazabilir misiniz

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Site, Sunucu Sorunlarınız ve Çözümleri » Site, Server Genel
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
  #11 (permalink)  
Alt 05.04.08, 06:28 PM
misc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 21
misc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond repute
misc - MSN üzeri Mesaj gönder
çok özür dilerim, ne kadar üzüldüm, firmaya iletiniz büyük gaf yaptım!
Ne büyük tiraj kaybetmişsinizdir şimdi..

Şüphesiz yaratmak Allaha mahsustur. Hiçbir varlık birşeyi yoktan varedemez. Özür bulmaya çalışırken gafların en büyüğünü yapıyorsunuz.

Alıntı:
cahiller ordusu yaratmamalısınız.
NOT: karşılık vermek istemiyordum ama kelimelere takılmayı siz istediniz.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #12 (permalink)  
Alt 05.04.08, 09:33 PM
sinangunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
FULL DESTEK SUNUCULAR

Tecrübe Puanı: 1072
sinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond repute
Bana göre 100% güvenli hiçbir yazılım veya sunucu yoktur. Eğer olsaydı emin olun zilyon dolarlık microsoft firması yapardı.. Onun dışında cs-cart rus yazılımı olduğu için sanıyorum diğer cartlardan daha güvenli çünkü zaten bugün sistem açıklarının 70%'ini bulan ruslar.

Sonsuzhost isteğin üzerine aslında üyeliğini silmek gerek ama bir işe yaramayacaktır tartışmayı bırakıp silin ben gidiyorum diyeceksen, hiç bulaşıp yazmaman lazım diye düşünüyorum..

RAHMETLİ DE HACKLERDİ
TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS
SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ

HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM

-----------------------------------------------------------------------------------------

>> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER <<
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #13 (permalink)  
Alt 06.04.08, 03:44 PM
rm -rf

Tecrübe Puanı: 1001
GODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond repute
GODAttach - İCQ üzeri Mesaj gönder
Alıntı:
sonsuzhost´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam sen profesyonelsin galiba?

1- Bana dünya üzerinde ücretli bir scriptte tespit edilipte yazarları bilgilendirildiğinde kapatılmayan bir açık gösterebilirmisin? diyelimki bildirilmedi bulan kişi sence bunu nette yayınlamıcakmı yayınladığında herkes okuyup hacker havasına girip o bulunan yöntemi kullanıp site hacklemicekmi ? ve bunlar olurken bir cs-cart sahibi bile çıkıp sitesi hacklendiğinde loglarını inceleyip kimsenin bilmediği bu yöntemi tespit edip bildirmeyecekmi?

2- Madem sen cs-cart a güvenmiyorsun bana güvenebileceğim ve %100 hiç bir açığı olmayan ve hiç bir zaman açığı olmayacağı garantisi verilen bir script önerirmisin?

3- Cs cart yapısında ve fiyatında bir script yazarmısın bana söz yaz satışı bana ait inan çok iyi kazanıcan sattığımız fiyatın 3 te 2 si senin olsun 3 te biri benim

4- Dünyada isim yapmış ve ve tanınmış dc ler vb. tarafından kabul görmüş ve kullanılan modern bill in başına 5-6 ay önce gelenleri bilirmisin?

5- Smarty template motoru üzerine bilgin varmı? cs-cart a personel olarak girip çalışmak istermisin aracı olabilirim.

Bence artık bi scriptten bahsedildiğinde yok çok açığı var yok önce şu açığı kapatsınlar vs.. karalamaları bırakalım artık bu bize hem bişi kazandırmaz hemde insanların vay büyük adammış bunu yazan demesini sağlamaz.
1-) 0day deriz biz o bilgi dahilinde kullanilan aciklara. Kisi istismar ettikden sonra acigin kapatilmasi cokda onemli degildir. Sanirim sizin uygulamalarinid deadline'dan sonra bir testden gecirilmeden public ediliyor eh buda sizin hataniz.

2-) %100 guvenli uygulama yoktur, guvenlik uygulama gelistiren insanlar vardir birde bu gelistirilen uygulamalari test eden bir guvenlik ekibi vardir.

3-) Kisilere buyur biliyorsan yaz diyen insan "acemidir".

4-) Dunya uzerine nam yapmis olan phpBB(2) ve serisinde yillar boyunca bulunan /root/path problemini bilirmisin?

5-) Smarty hakkinda bilgisi olmasina gerek yok ki, zaten bir manual mevcut orada hersey yaziyor sayet kodlama uzerine bilgi sahibiyseniz girip manualden bakarak smarty'yi kullanabilirsiniz. Yazilim kurallari hakkinda konusmaya gerek yok.

Son olarak kendi urununuzu pazarlamaya calismanizi anlarim ama kullandiginiz cumleler gercekden cok komik.
  #14 (permalink)  
Alt 07.04.08, 01:14 AM
Atari

Tecrübe Puanı: 0
ardx is on a distinguished road
ardx - MSN üzeri Mesaj gönder
ya arkadaşlar kimse hiç bi şeye güvenmek zorunda değil isteyen kullansın isteyen kullanmasın neden bu kadar problem yapıyorsunuz ki sonuçta kredi kartı dolandırıcılığı konusunda dünya çapında tonla uygulama var 3d secure de çıktı artık

- %100 güvenli sistem yoktur ilgilenenler gidip google da garanti mağdurları diye arayıp bakabilir. kaldı ki bu kuruluşlar her yıl milyarlarca para ve tonlarca insan çalıştırarak bu işi yapıyolar ama sonuçta yine birileri giriyo güvenlik olayında saldırı ve defans gece gündüz gibi bi şey

bence 200 $ a bi scriptten alabileceğiniz en iyi performans, güvenlik, güncelleme, geliştirme desteğini birtek cs-cart veriyo

ayrıca sizin burda tartıştığınız konu ile ilk başta sorulan sorunun birbirleri ile bağlantısını anlamadım yani güvenlikten konuşacağınıza önce forum kullanma kültürü edinin ki insanlara yararlı olun olmayacaksanız susun kardeşim

Konu ardx tarafından (07.04.08 Saat 01:30 AM ) değiştirilmiştir..
  #15 (permalink)  
Alt 07.04.08, 03:04 AM
CaLViN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sevgi güçtür.

Tecrübe Puanı: 100000
CaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond repute
Daha sakin ilerlemeliyiz bu kadar ateş hepimizi yakar.

Evet hiç bir yazılım tam güvenli değildir.Hepsinin açığı birisi bulana kadar yoktur.
Beğenmediğimiz bir durum var ise ben bu yüzden beğenmiyorum fikrim bu nedeni de bu deyip kenara çekilmek lazım.Herkes de buna saygı duymalıdır.

Forumdan kimsenin kırgın ayrılmasına lüzum yok.Sonuçta ne vatanımız ne de milletimiz farklı.

( Güzel topladım )
2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir.
3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir.

Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle..
Sevgiler..
The Platform.
  #16 (permalink)  
Alt 07.04.08, 06:36 AM
sinangunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
FULL DESTEK SUNUCULAR

Tecrübe Puanı: 1072
sinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond repute
ardx,
Size katılmamak elde değil..

Alıntı:
CaLViN´isimli üyeden Alıntı
( Güzel topladım )
Bende güzel kilitledim

RAHMETLİ DE HACKLERDİ
TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS
SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ

HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM

-----------------------------------------------------------------------------------------

>> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER <<
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
Stil