| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Hostingler Domainleri Nerden Alıyorlar ? Merhaba Beyler Bana Ucuz Domainler Lazım. Eger Fiyatı Uygunsa 40 - 50 Tane Domain Alacağım. Bana Yardımcı olursanız memlun olurum |
| ||||
| uzantıları ucuz olanlar mı, yoksa com, net, org gibi uzantıları ucuza satanlar mı... |
| ||||
| Ucuz domain kayıt soruyorsanız www.godaddy.com kuponları ile alabilirsiniz.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| |||
| Eğer domain resellerliği düşünüyorsanız directi gibi firmalar mevcut |
| ||||
| Alıntı:
|
| |||
|
__________________ halid-can! |
| |||
| Wholesale domain registration and internet services -- OnlineNIC Inc. Ayrica namecheap.com da da indirim kuponu ile 8,41$ domainler. kontrol panel kullanım kolaylığı ve gelişmişliği olarak namecheap üzerine tanımıyorum. namecheap ve baska bir çok firma icin indirim kuponlarını http://www.retailmenot.com/ adresinden bulabilirsiniz |
| |||
| http://www.retailmenot.com/ gerçekten harikaymış.. teşekkürler |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |