| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| apache ile sunduğum dosyayı şifreleme
Arkadaşlar ben bir vpsden film vs vermek istiyorum. ama her film için farklı bir şifre olmasınıda istiyorum .yada sinan abinin yaptığı gibi sadece kendi sitesinde çalışan türdende olabilir. ![]() Yardım ederseniz sevinirim. Biraz acil. Bu arada vps windows ve hiçbir panel yok ama plesk yüklenebilir. |
|
| ||||
| ||||
|
Yardım arkadaşlar çok önemli |
|
| ||||
| ||||
|
Selam, Plesk yüklersen webdirectories bölümünden şifreli klasör ekleyebilirsin. Plesk yüklemezsen dosyaya hiç bi yetki vermezsen administrator kullanıcı adı şifresiyle indirebilirsin, ama tabi herkeze administrator şifreni verirmisin bilmem. IIS olsa directory security aldından yapabilirsin ama windows üzerinden apache koşturmadığım için bilemeyeceğim. Tabi bide herdosya için ayrı şifre çok özel bi talep gibi, baya bi uğraşman lazım bulmak için. Saygılar. |
|
| ||||
| ||||
|
plesk yüklesem. birden fazla şifre veremezmiyim? |
|
| ||||
| ||||
|
Selam, Bildiğim bi yöntemi yok daha doğrusu başıma hiç gelmedi. Ama aklıma şöyle bi yöntem geldi bildiğim kadarıyla sabit bi url için herseferinde değişik url ler üreten kompanentler var. Örneğin c:\inetpub\vhosts\abc.com\httpdocs\abc.jpeg diye linki veriyorsun kullanıcı indirebastığında herseferinde farklı bir link çıkıp download yapılıyor. Yada bu pek işime yaramaz dersen, biraz kasıp her film için ayrı ayrı klasör oluşturup herklasörede wbdirectories den ayrı ayrı şifre verebilirsin. Saygılar. |
|
| ||||
| ||||
|
ilk dediğin güzel fikir.
|
|
| ||||
| ||||
|
Hmm hangi yaptığım açık konuşursan yardımcı olurum
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
teklinkfilm.com da vardıya mesela sadece teklinkfilm.com üzerinden tıklayınca linkler çalışıyor onu demek istiyorum.
|
|
| ||||
| ||||
|
Selam, Ona hotlink protection denilmekte, dosya türlerini vs belirtiyorsunuz linkler bilinse dahi sadece sizin sitenizde açılabiliniyor. Saygılar. |
|
| ||||
| ||||
|
evet .htaccess ile yapmıştım ama windows IIS ile .htaccess çalışmıyor. Eğer panelin yoksa yapma yolunu bilmiyorum windowsta..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |