| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Selam merhaba arkadaşlar. şu anda yeni bir cpanel lisansı aldım ve linux centos kurulumu yapmak istiyorum.centos kurulumu için bütün sürümler elimde mevcut. en iyi performansı yakalayabileceğim centos sürümü kaçtır acaba? whm cpanelle en iyi uyumu hangi sürüm sağlıyor? bu konuda bana öneride bulunacak uzman arkadaşların görüş ve önerilerini bekliyorum... Saygılar Sunarım. |
| |||
| 5.1 kullanabilirsin uyumsaglar kolay gelsin |
| |||
| bana göre Stable versiyon 4.5 4.6 ben 4.6 kullanıyorum sorunda çıkmadı...
__________________ |
| |||
| 4.6 tercihimiz.
__________________ halid-can! |
| |||
| forever centos 4.6 (L) |
| |||
| Arkadaşlar nette araştırmalarım sonucunda en az sunucu kaynağı tüketen ve sanırım özel server iso su bulunan centos 4.4 sürümü kullanılıyormuş. bunu onaylıyormusunuz? onaylarsanız 4.4 kuracağım. onaylamazsanız 5.1 veya 5.2 kurmayı planlıyorum... |
| |||
| 4.6 kur |
| |||
| Ayrıca kurulum esnasında destop dosyalarını yükleyipte masaüstülü bir şekilde kullanmak istiyorum. bunun avantajları ve dezavantajları varmıdır. ssh dan ugrasmak yerine masaüstü kullanmayı planlıyorum. ana makina üzerinden wmvare ile linux kurulu vps i yönetmeyi düşünüyorum masaüstü olarak. bunun sistem kaynakları üzerinde etkisi nedir? masaüstünü kursam çok kaynak tüketirmi? |
| |||
| Daha sonradan yum install gnome* şeklinde tek komut girerek desktopu yükleyebilirsin önceden kasmana gerek yok ...Çok fazla bir etkisi olmaz masaüstünde bir program çalışmayacaksa. Gnome zaten KDE kadar yormuyor sistemi.
__________________ halid-can! |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |