| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| SSH SQL YEDEĞi
Merhaba Beyler. SSH Aracılıgı ile root'a erişmeden sql yedegi atılabiliyor mu acaba. Bir forumda aşağıdaki kodu kullanılarak yedek kurulabilir diye okudum. Rootsuz ssh aracılıgı ile aşadaki kod veyahut baska bir kodla yedek kurabilirmiyim. Saygılarla... Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
mysql -u kullanıcı_adı -psifre veritabanı_adı < sql_dosyası Bu kod işinizi görmüyor mu ? |
|
| |||
| |||
|
Merhaba Onur Bey Ben resseller kullanıcısıyım.Ancak sitelerin dbleri epey buyudu.900 m boyutunda sqlllar var bunları malesef çalıstıgım hosting tarafından dakka bası kurduramam. Bende kendime vps ye gecmeden one hazırlık yapıyorum. Suandaki kod acaba root giris yapmadan sql yedeklerini aktarabilir miyim ? Saygılarla. |
|
| ||||
| ||||
|
Root girişi yapmadan demişsinizde neyi kastettiğinizi anlayamadım.Reseller kullanıcısıysanız ve SSH yetkiniz açıksa ssh üzerinden kendi kullanıcı hesabınızla yukarıdaki kodu çalıştırabiliyorsunuz bildiğim kadarıyla.
|
|
| |||
| |||
| Saolun hocam aydınlattığınız teşekkür ederim.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |