Site, Sunucu Sorunlarınız ve Çözümleri » Site, Server Genel

Kiralık Sunucu İlanı

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Site, Sunucu Sorunlarınız ve Çözümleri » Site, Server Genel
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 19.07.08, 11:14 PM
Celeron

Tecrübe Puanı: 1
Crime is on a distinguished road
Kiralık Sunucu İlanı

Merhabalar, Biz Reseller Kullanıcısıyız.Referans sayimiz 30 u aştı..Şimdi Sunucu Kiralamak İstiyoruz.Aylık 75 Ytl bütçemiz var..75 Ytlye güzel özellikte sunucu kiralayabilecek olan var miydi teşekkürler
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #2 (permalink)  
Alt 19.07.08, 11:36 PM
bluevean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WHM VIP Member

bluevean is on a distinguished road
O fiyata ancak sanal sunucu bulabilirsin linki pm olarak atıyorum.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #3 (permalink)  
Alt 20.07.08, 11:13 AM
Celeron

Merhaba Vps Almayi Pek Düşünmüyoruz.Aylık 35 Dolara dahi Kiralik Sunucular Görmüştüm tabi ancak makinalar biraz eski.

Ben İstediğim Özellikleri Yazayim.Sıcak Bakıp Sunucu kiralamak isteyen varsa Buradan mesaj yazabilir

75 Gb Hdd
1 Gb Ram
750 Gb Trafik

Amd makina tercihimizdir ancak Amd olmasada olur.lokasyon Yurt Dışı veya Tr Olabilir farketmez
  #4 (permalink)  
Alt 20.07.08, 01:04 PM
RAMBilisim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
www.rambilisim.com

Tecrübe Puanı: 43
RAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond repute
RAMBilisim - MSN üzeri Mesaj gönder
Alıntı:
Crime´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba Vps Almayi Pek Düşünmüyoruz.Aylık 35 Dolara dahi Kiralik Sunucular Görmüştüm tabi ancak makinalar biraz eski.

Ben İstediğim Özellikleri Yazayim.Sıcak Bakıp Sunucu kiralamak isteyen varsa Buradan mesaj yazabilir

75 Gb Hdd
1 Gb Ram
750 Gb Trafik

Amd makina tercihimizdir ancak Amd olmasada olur.lokasyon Yurt Dışı veya Tr Olabilir farketmez
Bu fiyata imkansız, istediğiniz özellikler imkansız. Bütçeniz 45€'ya çıkabilirse size bir çözüm sunabilirim.
  #5 (permalink)  
Alt 20.07.08, 04:57 PM
Varista - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 12
Varista has much to be proud ofVarista has much to be proud ofVarista has much to be proud ofVarista has much to be proud ofVarista has much to be proud ofVarista has much to be proud ofVarista has much to be proud ofVarista has much to be proud of
Hatırlatmakta fayda var.Kullandığınız panel nedir acaba ? Sunucunun üstüne birde panel parası çıkacaktır. Cpanel kullanmayı tercih ederseniz 60ytl civarıda cpanel ücreti olacaktır.Bunları göz önüne almalısınız.
  #6 (permalink)  
Alt 20.07.08, 05:23 PM
Banned

Tecrübe Puanı: 0
asker is on a distinguished road
asker - MSN üzeri Mesaj gönder asker isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
aynen bende katılıyorum bu fiyata imkansız
  #7 (permalink)  
Alt 20.07.08, 05:44 PM
Celeron

Alıntı:
RAMBilisim´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu fiyata imkansız, istediğiniz özellikler imkansız. Bütçeniz 45€'ya çıkabilirse size bir çözüm sunabilirim.
Zorlarsak Çıkabilir Hocam.Müşteri sayisi da artiyor tabi zamanla

Çözümünüzü Bekliyorum Teşekkürler

Alıntı:
Varista´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hatırlatmakta fayda var.Kullandığınız panel nedir acaba ? Sunucunun üstüne birde panel parası çıkacaktır. Cpanel kullanmayı tercih ederseniz 60ytl civarıda cpanel ücreti olacaktır.Bunları göz önüne almalısınız.
20 ytl ye bulmuştum hocam bir yerden Cpanel-whm
  #8 (permalink)  
Alt 20.07.08, 06:05 PM
Banned

Tecrübe Puanı: 0
asker is on a distinguished road
asker - MSN üzeri Mesaj gönder asker isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Alıntı:
Crime´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Zorlarsak Çıkabilir Hocam.Müşteri sayisi da artiyor tabi zamanla

Çözümünüzü Bekliyorum Teşekkürler

20 ytl ye bulmuştum hocam bir yerden Cpanel-whm
o vps işindir
vps işin 15 ytl bide sen neden vps istemiyon
siteleri hiti çok mu fazla gunluk 10 bin geçiyorsa tama server al ama 10 bin geçmiyorsa gerek yok + 10 bin k işine en az core 2 bir makine veya amd 600+ bir makine alman lazım oda ayda sana nerden bakarsan 150 ytl aşagı patlamaz
  #9 (permalink)  
Alt 20.07.08, 08:03 PM
Celeron

Alıntı:
asker´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
o vps işindir
vps işin 15 ytl bide sen neden vps istemiyon
siteleri hiti çok mu fazla gunluk 10 bin geçiyorsa tama server al ama 10 bin geçmiyorsa gerek yok + 10 bin k işine en az core 2 bir makine veya amd 600+ bir makine alman lazım oda ayda sana nerden bakarsan 150 ytl aşagı patlamaz
Hocam Vps yi kimse tavsiye etmiyor.Hız ve kesilme vs problemleri çok başımızı ağrıtır.

Uygun Özellikte uygun fiyata makina ariyoruz.daha sonra müşteri sayisi artarsa fiyati ve özellikleri arttiririz elbette
  #10 (permalink)  
Alt 20.07.08, 11:06 PM
bluevean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WHM VIP Member

bluevean is on a distinguished road
Bu fikir ve düşünceleriniz ile zor. Vps de yaşancak kesinti dedicated dada yaşanacaktır. Hat ve donanımsal yüzünden çıkan problem hem vps i hem dedicated etkiler. Bu fiyata vps almanızı tercih ederiz her yer kesinti yaşatıyor diye bir kaide yoktur.

Seçenekler
Stil