| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Kiralık Sunucu İlanı Merhabalar, Biz Reseller Kullanıcısıyız.Referans sayimiz 30 u aştı..Şimdi Sunucu Kiralamak İstiyoruz.Aylık 75 Ytl bütçemiz var..75 Ytlye güzel özellikte sunucu kiralayabilecek olan var miydi teşekkürler |
| ||||
| O fiyata ancak sanal sunucu bulabilirsin linki pm olarak atıyorum. |
| |||
| Merhaba Vps Almayi Pek Düşünmüyoruz.Aylık 35 Dolara dahi Kiralik Sunucular Görmüştüm tabi ancak makinalar biraz eski. Ben İstediğim Özellikleri Yazayim.Sıcak Bakıp Sunucu kiralamak isteyen varsa Buradan mesaj yazabilir 75 Gb Hdd 1 Gb Ram 750 Gb Trafik Amd makina tercihimizdir ancak Amd olmasada olur.lokasyon Yurt Dışı veya Tr Olabilir farketmez |
| ||||
| Alıntı:
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri |
| |||
| aynen bende katılıyorum bu fiyata imkansız ![]() |
| |||
| Alıntı:
Çözümünüzü Bekliyorum Teşekkürler 20 ytl ye bulmuştum hocam bir yerden Cpanel-whm |
| |||
| Alıntı:
![]() vps işin 15 ytl bide sen neden vps istemiyon ![]() siteleri hiti çok mu fazla gunluk 10 bin geçiyorsa tama server al ama 10 bin geçmiyorsa gerek yok + 10 bin k işine en az core 2 bir makine veya amd 600+ bir makine alman lazım oda ayda sana nerden bakarsan 150 ytl aşagı patlamaz ![]() |
| |||
| Alıntı:
Uygun Özellikte uygun fiyata makina ariyoruz.daha sonra müşteri sayisi artarsa fiyati ve özellikleri arttiririz elbette |
| ||||
| Bu fikir ve düşünceleriniz ile zor. Vps de yaşancak kesinti dedicated dada yaşanacaktır. Hat ve donanımsal yüzünden çıkan problem hem vps i hem dedicated etkiler. Bu fiyata vps almanızı tercih ederiz her yer kesinti yaşatıyor diye bir kaide yoktur. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |